Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Обмін досвідом між НКРЕКП та комісіями з регулювання США, штат Меріленд та м. Вашингтон (округ Колумбія)
Опубліковано 05 червня 2019 року о 09:20



20-23 травня 2019 року відбувся візит членів НКРЕКП Дмитра Коваленка та Євгена Магльованного до м. Балтимор (штат Меріленд) та м. Вашингтон (округ Колумбія) в рамках Програми партнерства в сфері регулювання енергетики між НКРЕКП та Національною Асоціацією членів комісій з регулювання комунальних підприємств США (NARUC), яка реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


 

В рамках візиту члени НКРЕКП зустрілися з Головою (Джейсоном Станеком), членами та експертами Комісії з регулювання комунальних послуг штату Меріленд (MD PSC), експертами Федеральної комісії з регулювання енергетики (FERC), віце-президентом з питань зв'язків з урядом і нормативних питань (Девідом Бойдом) та експертами MISO, а також представниками USAID, виконавчим директором (Грегом Уайтом) та представниками NARUC, здійснили робочі візити до газової і електричної компанії BG&E, Офісу омбудсмена штату Меріленд та Управління енергетики штату Меріленд.

 

 

Дмитро Коваленко та Євген Магльованний мали змогу ознайомитися з основними принципами роботи однієї з моделей ринку електроенергії США – MISO, обговорити з експертам MISO питання, пов’язані із впровадженням нової моделі ринку електроенергії в Україні. З MD PSC та FERC обмінялися досвідом щодо найкращих практик регулювання енергетичного сектору, організації роботи Регуляторів, як на рівні штату так і на федеральному рівні, обговорили процедури прийняття та обґрунтування рішень, практики інформування громадськості щодо роботи регулюючих органів, підходи до регулювання тарифів на послуги природних монополій, успіхи та виклики ринку, а також проблеми, з якими зіткнулися американські колеги в процесі реформування ринків, та підходи до їх вирішення.


 

НКРЕКП вдячна USAID та NARUC за організацію цього візиту, який дозволив ознайомитися з досвідом щодо регулювання енергетичного сектору США, що сприятиме ефективному реформуванню, а також сталому та прозорому функціонуванню енергетичних ринків України, вдосконаленню системи регулювання енергетичного сектору та зміцненню довгострокових відносин між органами регулювання обох країн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux