Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
НКРЕКП розпочала реалізацію проекту «Енергетична безпека через конкурентоспроможні енергетичні ринки в Україні»
Опубліковано 17 жовтня 2018 року о 21:15



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розпочала реалізацію проекту «Енергетична безпека через конкурентоспроможні енергетичні ринки в Україні», яка є найбільшим проектом технічної допомоги, що надається США енергетичному сектору України, тривалістю 5 років та охоплює питання регулювання та подальшого реформування газового сектору, сфер електроенергетики та теплопостачання.

 

«Наша мета – це ефективні енергетичні ринки, які працюватимуть на кращих світових практиках. Тому для нас важлива підтримка міжнародних партнерів. Висловлюю вдячність за спільну роботу та сподіваюсь на результат», – прокоментувала Голова НКРЕКП Оксана Кривенко. 

 

 

 

Минулого тижня, 12 жовтня 2018 року, відбулася зустріч Голови НКРЕКП Оксани Кривенко та членів НКРЕКП Олени Антонової, Олександра Формагея та Євгена Магльованного з представниками компанії TetraTech ES Inc., яка є виконавцем даної програми. 

 

У зустрічі взяли участь: Шукру Богут – старший радник з питань енергетики USAID, Ангел Мінєв – Керівник Проекту, Вадим Улида – заступник керівника Проекту, Крассімір Канєв – старший економіст з енергетики, Фатіх Колмек – старший радник в електричній сфері, Майкл Біддісон – радник з енергетичного ринку та Світлана Голікова – експерт Проекту.

 

Відбулось обговорення напрямків реалізації програми з врахуванням поточних пріоритетів діяльності НКРЕКП. 

 

Під час зустрічі експерти Програми ES-CEM наголосили, що робота в рамках реалізації Програми буде зосереджена на досить широкому колі питань, не обмежуючись при цьому лише роботою щодо вдосконалення законодавчої бази, а охоплюватиме також моделювання ринків, моніторинг енергетичних ринків, посилення інституційної спроможності Регулятора та учасників ринку, придбання обладнання і програмного забезпечення тощо.

 

Учасники зустрічі обмінялись баченням щодо планування роботи в рамках Проекту та домовились  найближчим часом спільно розробити Дорожню карту на 5 років, річні та піврічні плани роботи в рамках Проекту.

 

Зустріч пройшла в діловій та дружній атмосфері, присутні висловили впевненість у плідній співпраці щодо забезпечення загального успіху реформ в енергетичному секторі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux