Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
НКРЕКП оприлюднює річні звіти за 2018 рік — про результати роботи, виконання плану державного контролю та виконання кошторису
Опубліковано 29 березня 2019 року о 17:11



Відповідно до вимог статті 14 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» сьогодні на відкритому засіданні НКРЕКП прийняла рішення про затвердження Звіту про результати діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у 2018 році (Річний звіт, постанова № 440) та його оприлюднення на офіційному веб-сайті Регулятора (див. тут).

 

У Річному звіті представлено інформацію щодо функцій, повноважень, гарантій незалежності, відповідальності НКРЕКП згідно з положеннями Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг». Надано огляд функціонування в 2018 році ринків електроенергії, природного газу, сфер централізованого теплопостачання, водопостачання і водовідведення, а також перероблення та захоронення побутових відходів. Детально висвітлено діяльність Регулятора з питань регулювання у сферах природних монополій та на суміжних ринках, внесок у реформування ринків природного газу та електроенергії, вдосконалення системи регулювання у сферах комунальних послуг.

 

Згідно статті 19 Закону до Річного звіту включено Звіт про виконання річного плану державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність на ринках у сферах енергетики та комунальних послуг (розділ 8 «Контроль за виконанням ліцензійних умов та правил здійснення господарської діяльності» Річного звіту). Також згідно з наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Державної регуляторної служби від 07.08.2017 № 1170/81 Національна комісія оприлюднює Звіт про виконання річного плану здійснення заходів державного контролю Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за 2018 рік (див. тут).

 

Крім того, на виконання статті 11 Закону Регулятор оприлюднює на власному сайті Звіт про виконання кошторису Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за 2018 рік (див. тут).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux