Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На засідання НКРЕКП 26 березня додатково в розділ “Різне” виносяться питання
Опубліковано 25 березня 2015 року о 17:37



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що на засідання Комісії, яке відбудеться 26 березня 2015 року о 10-00 у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал), додатково в Розділ другий (Різне) виносяться питання:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Щодо коригування тарифів на послугу з централізованого опалення та на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб населення.

 

2. Щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів).

 

3. Щодо коригування тарифів на теплову енергію ПАТ «Черкасихімволокно».

 

4. Щодо коригування тарифів на теплову енергію КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

 

5. Продовження розгляду питання щодо розгляду Інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ПАТ «Полтаваобленерго»;

ПАТ «Сумиобленерго»;

ПАТ «Чернігівобленерго».

 

6. Щодо затвердження Порядку формування Інвестиційних програм для ДП «НАЕК «Енергоатом», ПАТ «Укргідроенерго», ДП НЕК «Укренерго».

 

7. Щодо коригування тарифу на виробництво теплової енергії, що використовується для виробництва та надання населенню послуг з опалення та гарячого водопостачання ПАТ «Черкаське хімволокно» (Черкаська ТЕЦ).

 

8. Щодо затвердження структури тарифів на відпуск електричної та виробництво теплової енергії, що виробляється АЄС ДП НАЕК «Енергоатом».

 

9. Щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «СОФТ ЕНЕРДЖІ».

 

10. Щодо анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ ТОВ «УКРАЇНСЬКА ГАЗОНАФТОВА БІРЖА».

 

11. Щодо інвестиційної складової по деяких проектах реконструкції енергоблоків ГК ТЕС, які реалізуються в рамках розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р «Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій і теплоелектроцентралей у період до 2020 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux