Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
9 вересня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 вересня 2020 року о 16:18



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 09 вересня 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗКОМПОСТ»;

ТОВ «ДАЙМОНД ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК»;

ТОВ «ОПТІМА ГАЗ ДЕВЕЛОПМЕНТ»;

ТОВ «ПРОДГАЗ СІСТЕМ»;

ТОВ «УКРГАЗПОСТ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЛЬЯНС ЕНЕРГО»;

ТОВ «АСТРИДА СОЛАР»;

ТОВ «АТП СЛОБОДЯНЮК»;

ПВКФ «В.С.К.»;

ТОВ «САН-ЕНЕРГО ТРЕЙД»;

ТОВ «ФОРПОСТ-М».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АГРОСПРОМ»;

ТОВ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНИК»;

ТОВ «СМАРТЕЛЕКТРО»;

ТОВ «ТРЕЙДЕЛЕКТРО ГРУП»;

ТОВ «УКРСМАРТЕНЕРГО».

 

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

ТОВ «ЕНЕРГОТРЕЙДЕР»;

ТОВ «СОЛАР ЮГ».

 

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії ТОВ «СОНЯШНИК 2018».

 

6. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 07 лютого 2020 року № 285 (зміна найменування).

 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 квітня 2020 року № 733» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік).

 

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

9. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2021 – 2025 роки:

ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ПАТ «Донбасенерго», яка виробляється Слов'янською ТЕС».

 

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ» на 2020 рік» (щодо внесення змін до ремонтної програми без зміни тарифів на виробництво теплової енергії).

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2719» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ»).

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2722» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ»).

 

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги постачальника «останньої надії» на IV квартал 2020 року».

 

15. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування цін на універсальні послуги».

 

16. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

«Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА»;

«Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

17. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІГНАТПІЛЬ ЕНЕРДЖИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛУГИНИ ЕНЕРДЖИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬЯНС ЕНЕРГО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПВКФ «В.С.К.»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОРБІТА-ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН-ЕНЕРГО ТРЕЙД»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР-ТРАК»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 01.08.2020 № 1497» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІГНАТПІЛЬ ЕНЕРДЖИ» (СЕС Житомирська обл., Овруцький р-н, с. Павлюківка, вул. Житомирська, 52а), ТОВ «ЛУГИНИ ЕНЕРДЖИ» (СЕС Житомирська обл., Лугинський р-н, смт Лугини, вул. Армійська, 21), ТОВ «АЛЬЯНС ЕНЕРГО» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Новоукраїнська с/р (кадастровий номер 4821184600:02:000:0101)), ПП «АРТ-ЕНЕРГО» (СЕС «Вороців-3»), ПВКФ «В.С.К.» (СЕС «Тисмениця-1»), ТОВ «ГРІН ТЕК» (1 – 2 черги СЕС Кіровоградська обл., Кіровоградський р-н, с. Могутнє, вул. Садова, 33а), ТОВ «ОРБІТА-ЕНЕРДЖІ» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Новоукраїнська с/р (кадастровий номер 4821184600:02:000:0058)), ТОВ «САН-ЕНЕРГО ТРЕЙД» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Новоукраїнська с/р (кадастровий номер 4821184600:02:000:0067)), ТОВ «САНРАЙЗ Д.Е.» (1 – 2 черги СЕС-1 Херсонська обл., Білозерський р-н, межі Музиківської сільської ради), ТОВ «СОЛАР КУБ» (СЕС «Карабелівка № 2»), ТОВ «СОЛАР-ТРАК» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Новоукраїнська с/р (кадастровий номер 4821184600:02:000:0100)), ТОВ «УЗИН-ЕНЕРГО» (1 – 2 черги СЕС Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Узин, вул. Московська, 193-а), ТОВ «УКРБІОПРОМПОСТАЧ» (Дулицька ГЕС)).

 

18. Про порушення вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ВЕЛІНКОМ».

 

19. Про порушення законодавства у сфері теплопостачання ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».

 

20. Про порушення законодавства у сфері теплопостачання КП «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ».

 

21. Про порушення вимог нормативно-правових актів, що регулюють господарську діяльність у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення ПРАТ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ АЗОТ».

 

22. Про порушення законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ВКП «УКРЕНЕРГОІНВЕСТ»;

ТОВ «ДНІПРОАВТОМАТИКА»;

ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙТ»;

ТОВ «ІМПУЛЬС ДНІПРО»;

ТОВ «ХАЙ ЛЕВЕЛ КОМПАНІ».

 

23. Про проведення позапланових виїзних перевірок:

ТОВ «ЕНЕРА СХІД» (за заявою ліцензіата);

ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» (за скаргами споживачів);

ТОВ «ЕРНЕРІНГ» (за скаргами споживача).

 

24. Про проведення перевірок ліцензіатів (на підставі звернень ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО»):

АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО»;

НЕК «УКРЕНЕРГО»;

ТОВ «МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ».

 

25. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО».

 

26. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 липня 2020 року № 1309 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

27. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 06 грудня 2019 року № 2634 «Про накладення штрафу на ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії, необхідність усунення порушень та здійснення заходів державного регулювання».

 

28. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 листопада 2019 року № 2398 «Застереження щодо недопущення надалі ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

 

29. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 грудня 2018 року № 1965».

 

30. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, − постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 03 квітня 2020 року № 763».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux