Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
9 лютого відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 лютого 2017 року о 13:58



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 9 лютого 2017 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

- ТОВ «ЕКОЕНЕРГОСЕРВІС ДНІПРО»;

- ТОВ «ГІДРОПАУЕР».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) ТОВ «ЛИТОВСЬКО-УКРАЇНСЬКА ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

 

3. Про перегляд тарифів на відпуск електричної та виробництво теплової енергії ТОВ «Краматорськтеплоенерго».

 

4. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 12 грудня 2016 року № 2188 «Про встановлення тарифу на відпуск електричної енергії ТОВ «Компанія «Галичина цукор».

 

5. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

6. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про щорічне забезпечення споживачів ключовою інформацією про послуги у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

7. Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради.

 

8. Про схвалення проекту постанови  НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград».

 

 9. Про схвалення проекту постанови  НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води,  водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) Обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про проведення планових виїзних перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг у І кварталі 2017 року.

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про проведення позапланових виїзних та невиїзних перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

12. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифу на послугу з захоронення побутових відходів».

 

13. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифу на послугу з захоронення побутових відходів».

 

14. Про розгляд Інвестиційної програми на 2017 рік ліцензіата з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ДП «Регіональні електричні мережі».


15. Про розгляд Інвестиційної програми на 2017 рік ліцензіата з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux