Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
9 червня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 червня 2021 року о 16:01

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 9 червня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»;

2) ТОВ «РЕМГАЗОБЛАДНАННЯ»;

3) ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕКО ДІМ ПЛЮС»;

2) ТОВ «ЛУРТЦ ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ПІВДЕНЬ БІО ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «СОЛАР СТРІМ».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ПП «КМ БУД»;

2) ТОВ «НОВОСВІТ ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ОЕР».

4. Уточнити місце провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І».

5. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГНП ЕНЕРГО».

6. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД АЛЬЯНС».

7. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЗАУБЕР ХОЛДІНГС УКРАЇНА».

8. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 25 липня 2017 року № 928 (зміна найменування).

9. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 25 листопада 2020 року № 2175 (зміна найменування).

10. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 02 вересня 2020 року № 1653 (зміна найменування).

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 лютого 2021 року № 237» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

13 Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

16. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

17. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Методики (порядку) формування плати за приєднання до системи передачі та системи розподілу».

19. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік КП «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА».

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги постачальника «останньої надії» на III квартал 2021 року».

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.03.2021 № 525» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНА ГЕНЕРАЦІЯ» (CЕC Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Київська, 140-Б)).

22. Накласти штраф на ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

23. Накласти штраф на  ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

24. Накласти штраф на АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

25. Накласти штраф на АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

26. Накласти штраф на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

27. Накласти штраф на ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (позапланова перевірка за зверненням ПОНа) (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

28. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 24.03.2021 № 501 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

29. Провести позапланові виїзні перевірки дотримання вимог Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ-1»;

2) ФОП КРЕМСАРЬ НАДІЯ ВОЛОДИМИРІВНА;

3) ФОП ЛЕВЧЕНКО СВІТЛАНА ГРИГОРІВНА;

4) ПРИВАТНА ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «В.С.К»;

5) ТОВ «СОЛАР ЯСКО»;

6) ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС»;

7) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «СОЛАР КАПІТАЛ»;

8) ТОВ «ЄДИНИЙ ЕНЕРГОСТАНДАРТ»;

9) ПП «РОІЛ»;

10) ПП «ПІКЕТ-БУД-ТРАНС»;

11) ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК БЛАГОДАТНИЙ»;

12) ТОВ «ВАТТЕНКРАФТ УКРАЇНА»;

13) ТОВ «ЕНЕРГОГАРАНТ»;

14) ТОВ «ЗАХІДУКРПОСТАЧ»;

15) ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС».

30. Зняти з розгляду питання  про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «ОПЕРАТОР РИНКУ».

31. Провести позапланову виїзну перевірку ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

32. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

33. Збільшити строк проведення планової перевірки ОКП «МИКОЛАЇВОБЛТЕПЛОЕНЕРГО».

34. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ЛЬВІВГАЗ».

35. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 червня 2018 року № 428».

36. Прийняти постанову НКРЕКП «Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у III кварталі 2021 року».

37. Внести зміни до алгоритму розподілу коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання операторів систем розподілу та електропостачальників, на яких покладено виконання функцій постачальника універсальних послуг та постачальника «останньої надії».

38. Врегулювати актуальні питання діяльності учасників ринку електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 09.06.2021).

39. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

40. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку проведення перевірок постачальників послуг комерційного обліку та стану комерційного обліку».

41. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про зобов'язання ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» припинити порушення нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії».

42. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux