Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
9 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 березня 2017 року о 10:55



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 9 березня 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Встановити «зелені» тарифи на відпуск електричної енергії та про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2016 № 2380 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб’єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва»: 

- ФГ Крамар Валентини Олександрівни;

- ТОВ «Санлайт Енерджі»;

- ТОВ «СОЛАР ЕКО ПАРК»;

- ПрАТ «Рівнянське» (СЕС «Рівнянська 2»).

 

2. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 07 квітня 2016 року № 578 «Про накладення штрафу на КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

3. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 02 червня 2016 року № 898 «Про накладення штрафу на МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

4. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 17 вересня 2015 року № 2316 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «МІСЬКВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

5. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта - «Про затвердження порядку формування, схвалення інвестиційних програм та/або інвестиційних планів суб’єктів господарювання у сфері захоронення побутових відходів.

 

6. Продовжити розгляд питань про:

- залучення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» позики в рамках реалізації, спільно з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України»;

- прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу»;

- розгляд інвестиційної програми на 2017 рік ліцензіата з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами ДП «НЕК «Укренерго».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux