Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
7 лютого відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 лютого 2017 року о 11:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 7 лютого 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Встановити «зелений» тариф на відпуск електричної енергії:

- ТОВ «ІНФІНІТІ ЕНЕРДЖІ»;

- ТОВ «Сібекс».

 

2. Встановити на лютий 2017 року норматив перерахування коштів на поточний рахунок із спеціальним режимом використання окремої енергогенеруючої компанії, відкритий в уповноваженому банку на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 670-р.

 

3. Затвердити тарифи на електричну енергію, продану в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками, які працюють за ціновими заявками, та визначити середньозважений тариф для енергогенеруючих компаній теплових електростанцій на січень 2017 року.

 

4. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, - «Про затвердження Змін до Порядку фінансування послуг з приєднання електроустановок до електричних мереж».

 

5. Прийняти постанови НКРЕКП:

- «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 21 лютого 2008 року № 198»;

- «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 26 липня 2007 року № 996».

 

6. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 31 січня 2017 року № 147 «Про алгоритм перерахувань коштів на лютий 2017 року». 

 

7. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1146 «Про накладення штрафу на ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії».

 

8. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05 листопада 2015 року № 2710 «Про накладення штрафу на ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії».

 

9. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 травня 2016 року № 837 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

10. Внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2016 № 2380 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб’єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва» (ТОВ «ІНФІНІТІ ЕНЕРДЖІ» (СЕС Хутір-Будилів), ТОВ «Сібекс» (П’ятничанська ГЕС)).

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux