Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
7 листопада відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 листопада 2016 року о 13:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 7 листопада 2016 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «КЕС-1» (встановлена потужність – 6 МВт);

ТОВ «АГРО-ТРЕЙД» (встановлена потужність – 3,07824 МВт);

ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (встановлена потужність – 187,5 кВт).

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ФОП БІЛЕЦЬКІЙ ОЛЕНІ АНАТОЛІЇВНІ (встановлена потужність – 0,16 Гкал);

ТОВ «СІЛЬВАН»;

ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ УКРАЇНИ» (встановлена потужність – 1,702 Гкал);

ТОВ «ТЕПЛОПРОГРЕС» (встановлена потужність – 0,960 Гкал).

 

3. Видати ліцензії КП «ЖИТЛОВИК» м. Бурштин на право провадження господарської діяльності з  постачання теплової енергії (річний обсяг постачання – 62,6 тис. Гкал) та з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) мережами (річний обсяг транспортування – 72,73 тис. Гкал).

 

4. Попередити ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» щодо необхідності усунення та не допущення в подальшому порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

5. Накласти штраф на ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» за:

- порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії;

- порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

6. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

7. Накласти штраф на МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА ХЕРСОНА» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

8. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ» щодо недопущення надалі ухилення від виконання, несвоєчасного виконання рішень Комісії, а також зобов’язати виконати рішення НКРЕКП.

 

9. Накласти штраф на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за невиконання рішення НКРЕКП; зобов’язати ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» виконати рішення НКРЕКП та надалі не допускати ухилення від виконання рішень Комісії.

 

10. Встановити «зелений» тариф ТОВ «Комерцбудпласт».

 

11. Встановити «зелений» тариф ТОВ «СОЛАР КАРПАТИ».

 

12. Встановити надбавку до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» (1 пусковий комплекс 6-ї черги Дмитрівського поля Очаківської ВЕС).

 

13. Встановити надбавку до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Житомиркомунсервіс» (ГЕС на р. Тетерів, м. Житомир, вул Жуйка, 12).

 

14. Внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29.09.2016 № 1677 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб’єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва».

 

15. Встановити КП «Харківські теплові мережі», КП «Теплопостачання міста Одеси»:

- тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення;

- тарифи на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для потреб населення.

 

16. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження змін до Кодексу газорозподільних систем».

 

17. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 04 жовтня 2012 року № 1257».

 

18. Повторно схвалити та затвердити, доопрацьований за результатами оприлюднення, проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж».

 

19. Внести зміни до Інвестиційної програми з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2016 рік.

 

20. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ПРИКАРПАТТЯ ІНВЕСТ»;

ПП «ТЕПЛОСЕРВІС ЛТД»;

ТОВ «ЄВРОПЕЙСЬКА ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «ЕКОТЕПЛО»;

ТОВ «ПІЛОТ ЕНЕРДЖІ».

 

21. Внести зміни до деяких постанов НКРЕКП.

 

22. Зняти з розгляду питання про:

- встановлення тарифу на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «ТЕПЛО БЕРЕЗАНІ»;

-внесення змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік;

- схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕ від 13.08.1998 № 1052».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux