Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
7 березня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 березня 2017 року о 19:26



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 7 березня 2017 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про переоформлення бланків ліцензій на безстрокові на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії, виданих УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

2. Про переоформлення бланку ліцензії на безстрокову на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, виданої КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМСЕРВІС» КУП’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

 

3. Про переоформлення бланку ліцензії на безстрокову на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, виданої КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ».

 

4. Про розгляд Інвестиційної програми на 2017 рік ліцензіата з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «Черкасиобленерго».

 

5. Про встановлення на березень 2017 року нормативу перерахування коштів на поточний рахунок із спеціальним режимом використання окремої енергогенеруючої компанії, відкритий в уповноваженому банку на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 670-р.

 

6. Про затвердження тарифів на електричну енергію, продану в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками, які працюють за ціновими заявками, та визначення середньозваженого тарифу для енергогенеруючих компаній теплових електростанцій на лютий 2017 року.

 

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2017 року № 235 «Про алгоритм перерахувань коштів на березень 2017 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux