Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
6 вересня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 вересня 2019 року о 19:26



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 6 вересня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗБУДКОМПАНІ»;

ТОВ «ГАЗ-ЕНЕРДЖІ ЮКРЕЙН»;

ТОВ «ЛУБНИГАЗ-ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «ПРАЙМ СВІТ»;

ТОВ «ЮА ТРЕЙД ІНВЕСТ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ПП «ЕНЕРГІЯ-ОПТІМА»;

ТОВ «ЕРНЕРІНГ»;

ТОВ «КОРПОРАЦІЯ РАДІАН ПАУЕР ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «МАКСМЕД ІНТЕРНЕШНЛ»;

ТОВ «МАРГАЗ»;

ТОВ «МЕГАВАТТ ЕНЕРГО»;

ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»;

АТ «ХЕРСОНСЬКА ТЕЦ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ВЕРБІВЦІ ЕНЕРГО БІО ПРОДУКТ»;

ТОВ «ГРІН БУКОВИНА»;

ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ ММХ»;

ТОВ «ДЖІ ПІ СОЛАР»;

ТОВ «ЕНЕРГО СІЧ»;

ТОВ «НІКО СОЛАР»;

ТОВ «ПРАЙМ САН»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРЖІ-СКІФ»;

ТОВ  «СОЛАР ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС»;

ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ 2017».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕНЕРДЖІ СОЛАР»;

ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО»;

ТОВ «СТАВКИ СОЛАР».

 

5. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

ТОВ «ЕКОЕНЕРДЖІДП»;

ТОВ «НОВООРЖИЦЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»; 

ПП «РЕНЖЕЛ»;

ТОВ «САН ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «СОЛАР КВАНТ»;

ПРАТ «ТЕПЛОГЕНЕРАЦІЯ».

 

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

7. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ФАРМ-3»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЖУРАКІВСЬКА СЕС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛЕДБУД»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР-ІНВЕСТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ТСК СОЛАР ІНВЕСТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «УЖЕНЕРГОСЕРВІС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «ЕДДІСОН СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «УБКА»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 27.06.2019 № 1240» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ФАРМ-3» (1 – 3 черги СЕС «Покровська СЕС»), ТОВ «ЖУРАКІВСЬКА СЕС» (СЕС Івано-Франківська обл., Богородчанський р-н, с. Жураки, (земельні ділянки з кадастровими номерами 2620482801:04:001:0131, 2620482801:04:001:0050, 2620482801:01:004:0052)), ТОВ «ЛЕДБУД» (1 черга СЕС Черкаська обл., Чигиринський р-н, с. Трушівці (земельна ділянка з кадастровим номером 7125487500:01:001:1528)), ТОВ «СОЛАР-ІНВЕСТ» (СЕС Хмельницька обл., Хмельницький р-н, на території Чорноострівської селищної ради), ТОВ «ТСК СОЛАР ІНВЕСТ» (СЕС Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Петрово-Солониха, вул. Центральна, 29/1), ТОВ «УЖЕНЕРГОСЕРВІС» (СЕС Закарпатська обл., Перечинський р-н, с. Дубриничі, вул. Центральна), ПП «ЕДДІСОН СОЛАР» (СЕС Херсонська обл., Каховський р-н, м. Каховка, пров. Трубний, буд. 9), ТОВ «УБКА» (СЕС м. Запоріжжя, вул. Базова, 11), ТОВ «ОРЛІВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (12 – 16 черги Орлівська ВЕС)).

 

8. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПрАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

 

13. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

 

15. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності централізованого водопостачання та водовідведення КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ».

 

17. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ТОВ «МЕЛІТОПОЛЬСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

18. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії КП БМР «БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА».

 

19. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «СУМИГАЗ».

 

20. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЖИТОМИРГАЗ».

 

21. Про проведення позапланової перевірки КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

 

22. Про проведення позапланової перевірки КП «КОМПАНІЯ «ВОДА ДОНБАСУ».

 

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання ТОВ «БІОГАЗЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

34. Про проведення позапланової перевірки ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

 

35. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 07 травня 2019 року № 684 «Про застереження АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення законодавства та здійснення заходів державного регулювання».

 

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 травня 2017 року № 624.

 

37. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

38. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальникам універсальної послуги у липні 2019 року.

 

39. Про встановлення для виробників електричної енергії граничної нижньої межі обов’язкового продажу електричної енергії на ринку «на добу наперед».

 

40. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку визначення класів споживачів електричної енергії, диференційованих за ступенями напруги».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux