Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
6 травня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 квітня 2020 року о 14:36



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 06 травня 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про прийняття постанови НКРЕКП щодо схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2020 рік.

 

2. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2020 рік:

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО».

 

3. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2714» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2710» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2716» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД»).

 

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2721» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2724» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» на 2020 рік».

 

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» на 2020 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 лютого 2020 року № 317».

 

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

11. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ СКК «МИКОЛАЇВСЬКА ВЕРФ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СП-АЛЬЯНС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СЛАВГІДРО»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 25.03.2020 № 723» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ ГРУП» (СЕС «Сан Вест Енерджі Груп»), ТОВ «ВЕРБІВЦІ ЕНЕРГО БІО ПРОДУКТ» (СЕС «Вербівці Солар 180» та СЕС «Вербівці Солар 500»), ТОВ СКК «МИКОЛАЇВСЬКА ВЕРФ» (СЕС м. Миколаїв, вул. Морехідна, буд. 1В/6), ТОВ «СП-АЛЬЯНС» (СЕС Івано-Франківська обл., м. Бурштин, вул. В. Стуса, буд. 4), ТОВ «СЛАВГІДРО» (ГЕС Хмельницька обл., м. Славута, вул. Хмельницького Богдана, буд. 144-Б) та уточнення назви ТОВ «ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКЕ ІННОВАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО»).

 

12. Про внесення змін до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2020 рік.

 

13. Про внесення змін до Переліку суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо яких будуть проведені планові перевірки у II кварталі 2020 року.

 

14. Про затвердження змін до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію,  на травень 2020 року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux