Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
6 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 грудня 2019 року о 16:21



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 6 грудня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНЕРДЖІТРАНСТЕРМІНАЛ»;

ТОВ «ЗАУБЕР ХОЛДІНГС УКРАЇНА».

 

2. Видати ТОВ «СОЮЗ НАФТОГАЗ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГЕПАРД КАРПАТ»;

ТОВ «ГЕПАРД КАРПАТ+»;

ПП «ПРОМЕЛЕКТРОМОНТАЖ»;

ТОВ «СМАРТ СОЛЮШИОН»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРГОІНВЕСТ»;

ФОП СТЕЛЬМАЩУК В. Д.;

ТОВ «ТЕРСЛАВ»;

ТОВ «ТЕЦЕНЕРГОПОСТАЧ».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС»;

ТОВ «СОЛАР ЕКО ПАРК».

 

5. Видати ТОВ «АКСТОН ЕНЕРГІЯ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

 

6. Видати ТОВ «ТЕЦЕНЕРГОПОСТАЧ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

 

7. Видати ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

8. Анулювати КП «УЖКГ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

9. Схвалити зміни до інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

10. Встановити ДЕРЖАВНОМУ МІЖРАЙОННОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС» індивідуальні технологічні нормативи використання питної води.

 

11. Накласти штрафи на ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

12. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

13. Накласти штраф на КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

14. Накласти штрафи на КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

15. Накласти штраф на КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

16. Накласти штраф на КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

17. Накласти штраф на КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

18. Накласти штраф на КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

19. Накласти штраф на КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.12.2019).

 

20. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ВІННИЦЯГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

21. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ДНІПРОГАЗ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу природного газу.

 

22. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЛЬВІВГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

23. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу природного газу.

 

24. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

25. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

26. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

27. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «СУМИГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

28. Накласти штраф на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «СУМИГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

29. Застерегти ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

30. Застерегти ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та зобов’язати у термін до 31 грудня 2019 року надати до НКРЕКП та Сектору НКРЕКП у Чернігівській області виправлену форму звітності № 20-НКРЕКП (квартальна) за І – IV квартали 2018 року.

 

31. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

32. Внести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2019 рік.

 

33. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про зміну тарифів на виробництво теплової енергії на 2020 рік для ліцензіатів з виробництва теплової енергії на ТЕЦ та когенераційних установках:

ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ДВ НАФТОГАЗОВИДОБУВНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «ДТЕК МИРОНІВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»;

ТОВ «ЕНЕРГІЯ І ГАЗ УКРАЇНА»;

МКП «ОДЕСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ № 2»;

КП «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК ЛТД»;

АТ «ДНІПРОАЗОТ»;

КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

ПРАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД»;

ВАТ «ЗМК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»;

СП ТОВ  «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»;

КПТМ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

ПРАТ «ЛИСИЧАНСЬКА НАФТОВА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

34. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

 

35. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» на 2019 рік».

 

36. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про затвердження планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

 

37. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2019 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 жовтня 2019 року № 2159».

 

38. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

КП ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

ПРАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

39. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у I кварталі 2020 року»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2485»;

«Про затвердження Змін до Порядку врегулювання спорів, що виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг»;

«Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії»;

«Про затвердження Змін до Порядку формування тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління».

 

40. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 04 лютого 2013 року № 15 та Національної комісії регулювання електроенергетики від 11 вересня 2006 року № 1182.

 

41. Перенести розгляд питання про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux