Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
5 листопада відбулося засідання НКРЕКП (перенесено з 31 жовтня та 4 листопада 2019 року)
Опубліковано 05 листопада 2019 року о 14:18



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 5 листопада 2019 року (перенесено з 31.10.2019 та 04.11.2019) відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ТОВ «АТГ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕЛЕКТРОЗБУТ-СЕРВІС»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІКОНСОРЦІУМ»;

ТОВ «ЛС ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «МЕГАТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ОВІС ТРЕЙД»;

АТ «УКРТРАНСНАФТА».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕКОЕНЕРГОПОСТАЧ»;

ТОВ «КОНСАЛТИНГ СОЛАР»;

ТОВ «ЛИЧІВКА СОЛАР»;

ТОВ «ПЛУТОН СОЛАР»;

ТОВ «РЕНДЖИ ТАТАРБУНАРИ»;

ТОВ «САНСТАР ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «СОЛАР ГЕЙТ»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ЛКК»;

ТОВ «СТАНЦІЯ ВОДЯНЕ 1».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ВІНДКРАФТ КАЛАНЧАК»;

ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПІВДЕННИЙ»;

ПП «ГРІН-КОМЕРЦ»;

ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ»;

ТОВ «ЛЕДБУД»;

ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС»;

ТОВ «СОЛАР КВАНТ ЕНЕРДЖИ».

 

5. Уточнити місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ВІНЬКІВЦІ»;

ТОВ «ЕНЕРДЖИ ВУД»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ-СКІФ»;

ТОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР»;

ТОВ «ФОРА-С2».

 

6. Відмовити ТОВ «ЗОЛОТИЙ ВОРОН» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

 

7. Відмовити ТОВ «ЕТЛ СОЛАР РУФ» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

8. Відмовити ТОВ «ЛУГАНСЬКОБЛЕНЕРГО» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії.

 

9. Анулювати ПРАТ «ЕНЕРГОТЕХНОЛОГІЇ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

10. Анулювати ПАТ «КРЮКІВСЬКИЙ ВАГОНОБУДІВНИЙ ЗАВОД» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

11. Накласти штраф на ТОВ «БІОГАЗЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 31.10.2019).

 

12. Накласти штраф на АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 31.10.2019).

 

13. Накласти штраф на ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 31.10.2019).

 

14. Застерегти ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

15. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БОЛГРАД СОЛАР» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

16. Вимоги постанови НКРЕКП від 29 березня 2019 року № 467 «Застереження щодо недопущення надалі ПРАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ» порушень Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

17. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05 березня 2019 року № 304 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЕКОТЕХНІК-НОВА УШИЦЯ» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

18. Визнати усунутими Публічним акціонерним товариством «Крюківський вагонобудівний завод» порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії, що визначене постановою від 04 грудня 2018 року № 1626 «Про накладення штрафу на ПАТ «КВБЗ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії та необхідність усунення порушень».

 

19. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05 березня 2019 року № 302 «Про накладення штрафу на ПП «КОМЕРЦКОНСАЛТ» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

20. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 09 квітня 2019 року № 533 «Про накладення штрафу на КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» та постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 09 квітня 2019 року № 534 «Про накладення штрафу на КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» за несплату внесків на регулювання та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

21. Вимоги постанови НКРЕКП від 30 жовтня 2018 року № 1326 «Про накладення штрафу на АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

22. Провести позапланові виїзні перевірки:

АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ»;

КВП КМР «МІСЬКВОДОКАНАЛ».

 

23. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 30.08.2019 № 1779 «Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у IV кварталі 2019 року».

 

24. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

25. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на листопад 2019 року.

 

26. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

 

27. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови про схвалення плану розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки для ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

 

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання».

 

29. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 11»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬТЕС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЕНЕРГОПРОМІНЬ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КУРС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НІКО СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОЛІМП ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЛАЙТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СПАРК СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФЕС КИР’ЯКІВКА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВЕРБІВЦІ ЕНЕРГО БІО ПРОДУКТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГОСОНЦЕ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПІВДЕННИЙ» (1 черга 2 ПК ВЕС «Ольвія-2»)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 11» (СЕС «Баранівка»), ТОВ «АЛЬТЕС» (СЕС «Богдани»), ТОВ «ЕКОЕНЕРГОПРОМІНЬ» (СЕС Вінницька обл., Жмеринський р-н, с. Людавка, вул. Молодіжна, б/н), ТОВ «КУРС» (СЕС Закарпатська обл., Берегівський р-н, смт Батьово (кадастрові номери земельних ділянок: 2120455400:00:003:0057, 2120455400:00:003:0062, 2120455400:00:003:0074), ТОВ «ЛЕДБУД» (2 черга СЕС Черкаська обл., Чигиринський р-н, с. Трушівці (земельна ділянка з кадастровим номером 7125487500:01:001:1528), ТОВ «НІКО СОЛАР» (СЕС Миколаївська обл., Вітовський р-н, Прибузька сільська рада (кадастровий номер земельної ділянки 4823384200:02:000:0237), ТОВ «ОЛІМП ЕНЕРДЖІ» (СЕС «Мартоноша»), ТОВ «СОЛАР ЛАЙТ» (СЕС «Шаланки-1), ТОВ «ФЕС КИР’ЯКІВКА» (СЕС «ФЕС Кир’яківка»), ТОВ «СОЛАР ЛАЙТ» (СЕС «Шаланки-1»), ТОВ «СПАРК СОЛАР» (СЕС Харківська обл., Ізюмський р-н, Левківська сільська рада (за межами населених пунктів), ТОВ «СТАВКИ СОЛАР» (2 черга СЕС «СТАВКИ»), ТОВ «ВЕРБІВЦІ ЕНЕРГО БІО ПРОДУКТ» (СЕС «Вербівці Солар»), ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (СЕС Херсонська обл., Бериславський р-н, с. Новорайськ, вул. Промислова, б/н, на території ТОВ «Зоотехнологія» (на будівлі літера Є)), ПІДПРИЄМСТВО «ЕНЕРГОГАРАНТ» У ФОРМІ ТОВ (СЕС Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Зарванці, вул. Одеська, 2), ТОВ «ЕНЕРГОСОНЦЕ» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Мічуріна, 9), ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС» (2 черга СЕС «ФЕС СВІТ-1»), ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПІВДЕННИЙ» (1 черга 2 ПК ВЕС «Ольвія-2»)).

 

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

 

31. Перенести на 14 листопада 2019 року розгляд питань про:

схвалення проєкту постанови про схвалення плану розвитку системи розподілу на 2020 – 2024 роки для ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС»;

порушення ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу;

порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії;

порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії;

порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії;

порушення ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії;

порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

 

32. Зняти з розгляду питання про:

видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу для ТОВ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ»;

схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність постанови НКРЕ від 11.03.2018 № 218 та НКРЕКП від 06.06.2017 № 746» (щодо відміни фіксованих тарифів на електричну енергію для релігійних організацій та внутрішньо переміщених осіб у частині комунально-побутових потреб).

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux