Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
5 квітня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 квітня 2019 року о 18:03



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 5 квітня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГАЗ ОПТТРЕЙД».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ВІП ІНТЕРПРАЙС ГРУП»;

ТОВ «ВКФ «ЕЛЕКТРОНТЕХСЕРВІС ЛТД»;

ТОВ «РЕАЛ ЕНЕРДЖІ ГРУП».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЯКС ДНІПРО»;

ТОВ «ЗАХІД АГРОЕНЕРГОІНВЕСТ»;

ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС»;

ТОВ «СОНЯЧНА БРАМА».

 

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО».

 

5. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ГАЗТРОН ТРЕЙД».

 

6. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ БОЙКУ ЄВГЕНУ ЛЕОНІДОВИЧУ.

 

7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ТД ИРБИС».

 

8. Про схвалення проекту постанови «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК ЛТД».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «МИКОЛАЇВГАЗ».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «СУМИГАЗ».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ «ДНІПРОГАЗ» (позапланова перевірка).

 

13. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ «ДНІПРОГАЗ» (планова перевірка).

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії,  Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії КП БМР «БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА».

 

15. Про накладення штрафу на КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» за невиконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 28 грудня 2017 року № 1568.

 

16. Про порушення Умов та Правил виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «САТАНІВ ГІДРО».

 

17. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «РАЙЕНЕРГО».

 

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2019 року № 411» щодо коригування сум компенсації втрат (дотацій) на ІІ квартал 2019 року.

 

19. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234» стосовно вдосконалення форм звітності для моніторингу ринку природного газу.

 

20. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП  «Про затвердження Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання».

 

21. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розроблення, погодження, затвердження та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання».

 

22. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 січня 2019 року № 113 «Про алгоритм розподілу коштів».

 

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження підписання НКРЕКП додаткової угоди до договору про субкредитування у межах Угоди про Позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» Харківської міської ради».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux