Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
5 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 05 березня 2019 року о 13:50



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 5 березня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ  «ДЕ ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «ЄВРО ТРЕЙД  ЕНЕРДЖІ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АРТ ЕНЕРДЖІ»;

ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

ТОВ «ЄВРО ТРЕЙД ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ПРОМГАЗ ЮА»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ «СНІП УКРАЇНИ»;

ТОВ «УРТ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «САНБІМС ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «СОЛАР-ГРУП».

 

4Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії: 

ТОВ «АЛАНТА-ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ»;

ТОВ «ВІНДКРАФТ УКРАЇНА»;

ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС».

 

5. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 29 січня 2019 року № 80 (зміна найменування).

 

6. Анулювати ТОВ «КАСТУМ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

7. Схвалити інвестиційні програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

 

8. Накласти штраф на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЗАПОРІЖГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

9. Накласти штраф на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу і повідомити за належністю Державну службу України з питань праці щодо недотримання ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» вимог Правил безпеки систем газопостачання під час проведення пуску газу споживачам та оформлення нарядів-допусків на проведення газонебезпечних робіт.

 

10. Накласти штраф на СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТЕХНОПОЛІС» У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

11. Накласти штраф на ПП «КОМЕРЦКОНСАЛТ» за порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 05.03.2019).

 

12. Накласти штраф на ТЗОВ «ДЕЛЬТА ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» за порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 05.03.2019).

 

13. Накласти штраф на ТОВ «ЕКОТЕХНІК-НОВА УШИЦЯ» за порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 05.03.2019).

 

14. Накласти штраф на МКП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА ХЕРСОНА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 05.03.2019).

 

15. Провести позапланову перевірку ТОВ «САН ЕНЕРГО».

 

16. Провести позапланові перевірки: ПАТ «ВІННИЦЯГАЗ», ПАТ «ВОЛИНЬГАЗ», ПАТ «ДНІПРОГАЗ», ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ», ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ», ПАТ «ЗАКАРПАТГАЗ», ПАТ «ЗАПОРІЖГАЗ», ПАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ», ПАТ «КИЇВОБЛГАЗ», ПАТ «КРИВОРІЖГАЗ», ПАТ «ЛЬВІВГАЗ», ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ», ПАТ «РІВНЕГАЗ», ПАТ «СУМИГАЗ», ПАТ «ХАРКІВГАЗ», ПАТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ», ПАТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ», ПАТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ», ПАТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».

 

17. Визнати усунутими порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ПрАТ «ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ «УКРНАФТОБУРІННЯ».

 

18. Визнати усунутими порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії ДП «ВО «ПІВДЕННИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД ІМ. О. М. МАКАРОВА.

 

19. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення зміни до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2019 рік»;

«Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у II кварталі 2019 року».

 

20. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 23 квітня 2015 року № 1294 «Про накладення штрафу на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

21. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 13 жовтня 2016 року № 1834 «Про накладення штрафу на ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

22. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2016 року № 1685 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БЕРДЯНСЬКВОДОКАНАЛ» БЕРДЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

23. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 07 вересня 2017 року № 1079 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОКАНАЛ» МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

24. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 09 листопада 2017 року № 1399 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

25. Внести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам.

 

26. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 30 січня 2019 року № 113 «Про алгоритм розподілу коштів».

 

27. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу продажу електричної енергії в Оптовий ринок електричної енергії України ПАТ «Донбасенерго» для реалізації першої – другої черги проекту реконструкції енергоблока № 7 Слов’янської ТЕС».

 

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СТУДЕНИКІВСЬКА ФЕС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЧЕРНІГІВСЬКА ГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (2 пусковий комплекс «Ольвійської» ВЕС)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «АЛАНТА-ЕНЕРДЖІ» (2 черга СЕС Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, на території Обухівської селищної ради), ТОВ «СТУДЕНИКІВСЬКА ФЕС» (1 та 2 черги «Студениківської ФЕС»), ТОВ «ВІНДКРАФТ УКРАЇНА» (2 – 7 черги Овер’янівської ВЕС), ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (2 пусковий комплекс «Ольвійської» ВЕС), ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» (полігон ТПВ Херсонська обл., м. Херсон, район Рожновського кар’єру), ТОВ «ЧЕРНІГІВСЬКА ГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ» (електрогенераторна (когенераційна) установка на біогазі м. Чернігів, вул. Інструментальна, буд. 14а)).

 

29. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СНЯТИНЕНЕРГОІНВЕСТ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СНЯТИНЕНЕРГОІНВЕСТ» (СЕС Івано-Франківська обл., Снятинський р-н, с. Шевченкове, на території Шевченківської сільської ради, за межами населеного пункту), ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ» (СЕС Чернівецька обл., Новоселицький р-н, с. Рідківці, вул. Будівельників, 3А, 3Б, 3В, 3Г, 3Д)).

 

30. Продовжити на 7 березня розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік для ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux