Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
4 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 жовтня 2020 року о 18:40



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 4 листопада 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВЕНЕРГО».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ФГ «ПРОМІНЬ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ГЛОБАЛ ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

ТОВ «ЕК «ЕНЕРГО АТОМ ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «УКРБІОЕНЕРГОРЕСУРС».

 

4. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 09 серпня 2019 року № 1671 (зміна найменування юридичної особи).

 

5. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2021 рік:

ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ПЕЕМ«ЦЕК».

 

6. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2021 – 2025 роки:

АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».

 

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води ПОЛТАВСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ТЕПЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

 

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ» на 2020 рік».

 

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ДЕРЖАВНОГО МІСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2668» (щодо перегляду тарифу на послуги з передачі електричної енергії ПРАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО» з 01.12.2020).

 

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії із застосуванням стимулюючого регулювання:

ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕНТРАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

 

12. Про припинення порушення АТ «Миколаївобленерго» законодавства у сфері енергетики та комунальних послуг та здійснення заходів державного регулювання.

 

13. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «САНБІМ ЛТД» (СЕС Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Мічуріна, буд. 4-а)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30.09.2020 № 1787» (у частині встановлення надбавки до «зеленого» тарифу
ТОВ «САНБІМ ЛТД» (СЕС Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Мічуріна,
буд. 4-а)).

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за результатами позапланових невиїзних перевірок ТОВ «Волиньгаз збут», ТОВ «Дніпропетровськгаз збут», ПАТ «Донецькоблгаз», ТОВ «Житомиргаз збут», ТОВ «Закарпатгаз збут», ТОВ «Запоріжгаз збут», ТОВ «Івано-Франківськгаз збут», ДП «КиївГазЕнерджі», ТОВ «Київоблгаз збут», ТОВ «Азовгаз», ТОВ «Львівгаз збут», ТОВ «Миколаївгаз збут», ТОВ «Одесагаз-постачання», ТОВ «Полтавагаз збут», ТОВ «Рівнегаз збут», ТОВ «Сумигаз збут», ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз», ТОВ «Тернопільоблгаз», ТОВ «Уманьгаз збут», ТОВ «Харківгаз збут», ТОВ «Хмельницькгаз збут», ТОВ «Чернівцігаз збут», ТОВ «Чернігівгаз збут», ТОВ «Газпостачсервіс», ТОВ «Газовик», ДП «Кременецьке управління з постачання та реалізації газу», ТОВ «ЄГАЗ».

 

15. Про порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ГАЗЕНЕРДЖИТРЕЙД».

 

16. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

 

17. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» (за зверненням споживача).

 

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу на електричну енергію для суб’єктів господарської діяльності, споживачів електричної енергії, у тому числі енергетичних кооперативів, та приватних домогосподарств, генеруючі установки яких виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії».

 

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії».

 

20. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Процедури встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання».

 

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках».

 

22. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux