Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
31 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 31 березня 2015 року о 20:04



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 31 березня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Продовжити ПАТ «ЛУГАНСЬКГАЗ» термін дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

2. Встановити граничний рівень ціни на природний газ для:

- установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів;

- промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання;

- потреб релігійних організацій.

 

3. Встановити тарифи на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії АЕС для ДП «НАЕК «Енергоатом».

 

4. Встановити ПАТ «Укргідроенерго» тариф на відпуск електричної енергії.

 

5. Встановити тарифи на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТЕЦ.

 

6. Встановити ДП «НЕК «Укренерго» структуру та рівень тарифу на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

 

7. Встановити ПАТ «Акціонерна компанія «Київводоканал» тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення, послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

 

8. Встановити/скоригувати тарифи на теплову енергію для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

9. Скоригувати тарифи на послугу з централізованого опалення та на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб населення.

 

10. Скоригувати тарифи на послугу з централізованого опалення та на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

11. Погодити договір про купівлю-продаж електричної енергії між ДП «Енергоринок» та ТОВ «Дельта Вест Ойл Груп».

 

12. Затвердити на квітень 2015 року реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію.

 

13. Затвердити Звіт про результати діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у 2014 році.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux