Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
31 березня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 березня 2021 року о 19:09



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 31 березня 2021 року о 11-00 (уточнено) відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ«ЕЛЕКТРО-ГАЗ»;

ТОВ «МЕГАВАТТ ТРЕЙДИНГ ПЛЮС».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «КЛАРС «ЛІБЕРТАС».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕЛЕКТРО-ГАЗ»;

ТОВ «МЕГАВАТТ ТРЕЙДИНГ ПЛЮС»;

ТОВ «НІКА-АГРОТРЕЙД»;

ТОВ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ-2021».

 

4. Про уточнення місця провадження господарської діяльності ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕЛІТ-ПЛЮС М».

 

5. Про уточнення місця провадження господарської діяльності ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «АЕСУ».

 

6. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ГОПАК».

 

7. Про відмову у видачі ліцензії з виробництва електричної енергії ТОВ «ВКФ «ЛІГЕНА».

 

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

 

9. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

ПРАТ «КОРОСТЕНСЬКИЙ ЗАВОД МДФ»;

ТОВ «КОРПОРАЦІЯ РАДІАН ПАУЕР ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «МСК-257-810»;

ТОВ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «СТЕЛС».

 

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки  регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом».

 

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

12. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2021 рік:

АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

 

13. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на  2021 рік:

КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

ЛЬВІВСЬКЕ КП «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» на 2021 рік».

 

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 січня 2020 року № 76» (зміна найменування).

 

16. Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на квітень 2021 року.

 

17. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2021 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 квітня 2021 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2021 року).

 

18. Про порушення АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

19. Про порушення ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

20. Про недотримання ТОВ «АТЛАС ЕНЕРДЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

21. Про недотримання ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

22. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ПРАТ «ЛЕБЕДИНСЬКИЙ НАСІННЄВИЙ ЗАВОД»;

ТОВ «СКЕЛА ТЕРЦИУМ».

 

23. Про порушення ТОВ «КАСТУМ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

24. Про порушення ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

25. Про порушення ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

26. Про порушення ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

27. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 листопада 2020 року № 2174 «Про застереження АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» (перенесення терміну виконання пункту 2 постанови № 2174).

 

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки КП «ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ МІСТА ОДЕСИ».

 

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ».

 

31. Про збільшення строків проведення планових перевірок:

1) АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

3) ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

 

32. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО».

 

33. Про внесення змін до кошторису ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2021 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2493.

 

34. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку та Порядку розподілу коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників».

 

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методичних рекомендацій щодо врегулювання відносин оператора системи передачі, операторів систем розподілу, виробників, основних споживачів, електричні мережі яких приєднані до системи передачі або до електричних мереж виробника, резервне живлення якого забезпечується від мереж ОСП, та їх субспоживачів».

 

37. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux