Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 жовтня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 жовтня 2014 року о 16:40



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 жовтня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати  ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «КИЇВПРОМЗБУТ» (річний обсяг постачання – 9 млн м3);

ТОВ «ЛЮКС КРАЇНА» (річний обсяг постачання – 5 млн м3).

 

2. Видати  ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ» (встановлена потужність – 815 кВт).;

ТОВ «ГІДРОЗАХІД» (встановлена потужність – 185 кВт).

 

3. Видати  ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом:

ПАТ «ЄВРАЗ СУХА БАЛКА» (річний обсяг постачання – 160 млн кВт);

ПАТ «ЄВРАЗ – ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ІМ. ПЕТРОВСЬКОГО» (річний обсяг постачання – 200 млн кВт).

 

4. Видати  ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «КБ ТЕПЛОЕНЕРГОБУД» (встановлена потужність – 0,645 Гкал/год);

ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ «ІНВЕСТ ЕНЕРДЖІ» (встановлена потужність – 3,0 Гкал/год).

 

5. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» КОМСОМОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (річний обсяг водопостачання 5157600 м3; річний обсяг водовідведення: 4476600 м3);

КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» (річний обсяг водопостачання 20937400 м3; річний обсяг водовідведення: 18110400 м3).

 

6. Видати  КП «КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА» КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії (річний обсяг виробництва - 28,036 тис. Гкал; річний обсяг транспортування та постачання - 27,485 тис. Гкал).

 

7. Скасувати рішення про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом та внести зміни до постанови НКРЕКП від 25.09.2014 № 31.

 

8. Залишити без розгляду  заяву ТОВ «СПЕЦТРЕЙДГАЗ» на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

9. Встановити тарифи ПП «Світанок» на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних та поновлюваних джерел енергії.

 

10. Внести зміни до Інвестиційних програм на 2014 рік:

КП «Вишнівськводоканал» Вишневої міської ради;

КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області;

КВП «Краматорський водоканал».

 

11. Внести зміни до Інвестиційної програми Львівського  КП «Залізничнетеплоенерго» на 2014 рік.

 

12. Внести зміни до Інвестиційних програм на 2014 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ВАТ «Запоріжжяобленерго»;

ПАТ «Рівнеобленерго»;

ПАТ «Кіровоградобленерго»;

ПАТ «Чернівціобленерго»;

ПАТ «Львівобленерго»;

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

 

13. Внести зміни до Інвестиційних програм газорозподільних та газопостачальних підприємств на 2014 рік:

ПАТ «Дніпропетровськгаз»;

ПАТ «Івано-Франківськгаз»;

ПАТ «Тисменицягаз»;

ПАТ «Хмельницькгаз».

 

14. Встановити форми надання інформації, передбаченої Порядком розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу.

 

15. Затвердити на листопад 2014 року реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію.

 

16. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

 

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів – постанов НКРЕКП:

- «Про затвердження Змін до Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії»;

- «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

 

18. Продовжити розгляд питань про:

- продовження дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «НАДРААЛЬЯНС»;

- внесення змін до інвестиційних програм газорозподільних та газопостачальних підприємств на 2014 рік для ВАТ «Кіровоградгаз» та ДП «Монтажник» ТОВ «Кристалл»;

- продовження розгляду питання про коригування тарифів на відпуск електричної енергії.

 


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux