Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 жовтня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 жовтня 2014 року о 17:30



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 жовтня 2014 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

І. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «КИЇВПРОМЗБУТ»;

ТОВ «СПЕЦТРЕЙДГАЗ»;

ТОВ «ЛЮКС КРАЇНА».

 

ІІ. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «ГІДРОЗАХІД».

 

ІІІ. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом:

ПАТ «ЄВРАЗ СУХА БАЛКА»;

ПАТ «ЄВРАЗ – ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ІМ. ПЕТРОВСЬКОГО».

 

ІV. Щодо продовження дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «НАДРААЛЬЯНС».

 

V. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «КБ ТЕПЛОЕНЕРГОБУД»;

ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ «ІНВЕСТ ЕНЕРДЖІ».

 

VІ. Про скасування рішення про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом та внесення змін до постанови НКРЕКП від 25.09.2014 № 31.

 

VІІ. Про видачу нових ліцензій на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» КОМСОМОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»;

КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ».

 

VІІІ. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії КП «КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА» КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

ІХ. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП та затвердження змін до Плану діяльності НКРЕКП, з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік:

«Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ»;

«Про визнання постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 29 липня1999 року № 983 такою, що втратила чинність».

 

 

Розділ другий «Різне»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux