Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 квітня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 квітня 2015 року о 17:31



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 квітня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БРІАР» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом:

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БУДКОНТАКТ МВС». 

 

3. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРТЕПЛО ОДЕСА» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

4. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВОБЛТЕПЛО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

5. Про видачу ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «АВДІЇВСЬКИЙ КОКСОХІМІЧНИЙ ЗАВОД» ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водовідведення.

 

6. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГАЗІНЖИНІРІНГСЕРВІС» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

7. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ПАТ «Хмельницькобленерго»;

ДП «Південна залізниця».

 

8. Про порушення Умов та Правил провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

КПТМ Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго»;

ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ:

ПАТ «Житомиргаз»;

ПАТ  «Вінницягаз»;

ПАТ «Чернігівгаз».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії:

КП «Білоцерківтепломережа» Білоцерківської міської ради;

КПТМ «Тернопільтеплокомуненерго»;

ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»;

КП «Теплопостачання міста Одеси»;

КП «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради;

ДКП «Луцьктепло».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії КП «Транспортування покупної теплової енергії «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради.

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода»;

МКП «Миколаївводоканал».

 

13. Про затвердження на травень 2015 року реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію.

 

14. Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію.

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux