Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 грудня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 26 грудня 2022 року о 19:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 грудня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення розміру нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат природного газу для ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» на 2023 рік».

2. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

3. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки газорозподільного підприємства ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 24 листопада 2021 року № 2263».

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження нормативів розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання як плата за послуги розподілу природного газу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

6. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 08.12.2022 № 350).

7. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 08.12.2022 № 351).

8. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 08.12.2022 № 352).

9. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 08.12.2022 № 353).

10. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

11. Про недотримання ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

12. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

13. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі зберігання (закачування, відбору) природного газу АТ «УКРТРАНСГАЗ».

14. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 23 листопада 2022 року № 103-р «Про усунення порушень ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ».

15. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями споживачів, щодо недотримання ОСР графіків відключень).

16. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Методики формування цін на допоміжні послуги».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux