Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 червня 2021 року о 20:24



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 червня 2021 року о 16-00 (уточнено) відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «УКРГАЗПЛЮС».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «МЕЛБА».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «УКРГАЗЕНЕРГОЗБУТ»;

2) ТОВ «ХОСЕН-2020».

 

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «КЕСК».  

 

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕЛЕКТРОЮНІВЕРС». 

 

6. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПРАТ «АКХЗ». 

 

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 листопада 2019 року № 2314 (зміна найменування).

 

8. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 11 березня 2020 року № 593 (зміна найменування).

 

9. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 15 червня 2017 року № 776 (зміна найменування та місця провадження).

 

10. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 07.04.2021 № 626 «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 16 листопада 2018 року № 1441».

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «Укрзалізниця» на 2021 – 2025 роки».

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

15. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, що виробляються за допомогою систем автономного теплопостачання».

 

16. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, що виробляються за допомогою систем автономного теплопостачання».

 

17. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 липня 2021 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 липня 2021 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 липня 2021 року).

 

18. Про недотримання АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (планова перевірка).

 

19. Про недотримання АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії  (позапланова перевірка).

 

20. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

21. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу:

1) АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ»;

2) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

3) АТ «ЗАПОРІЖГАЗ».

 

22. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 15 серпня 2019 року № 1702 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 вересня 2017 року № 1121 «Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

24. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 15 липня 2020 року № 1418 «Про накладення штрафу на АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

25. Про проведення позапланових виїзних перевірок:

1) ТОВ «ЕКОТЕХНОІНВЕСТ»;

2) ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методичних рекомендацій щодо врегулювання відносин оператора системи передачі, операторів систем розподілу, виробників, основних споживачів, електричні мережі яких приєднані до системи передачі або до електричних мереж виробника, резервне живлення якого забезпечується від мереж ОСП, та їх субспоживачів».

 

27. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2021 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2493.

 

28. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

 

29. Про врегулювання актуальних питань діяльності учасників ринку електричної енергії.

 

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux