Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 жовтня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 жовтня 2019 року о 12:38



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 3 жовтня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ІНТЕРБІС»;

ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГО ПОСТАЧ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АТБ ЕНЕРГО»;

ТОВ «БІЗНЕС-ІНВЕСТМЕНТ»;

ТОВ «ЕНЕРГОБАЗІС»;

ТОВ «ІЕК «М2»;

ТОВ «ІНТЕРБІС»;

ТОВ «НЬЮ ЕНЕРДЖІ  ЮКРЕЙН»;

ТОВ «ТАЙГЕР ОЙЛ»;

ТОВ «УКРЕНЕРГО-ТРЕЙД»;

ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АСТЕРІЯ СОЛАР»;

ТОВ  «ВІТРЯНИЙ ПАРК ЩАСЛИВИЙ»;

ТОВ «ДНІСТЕР-ЕЛЕКТРО»;

ТОВ «ЕКОЕНЕРГОПРОМІНЬ»;

ТОВ «ЕТГ СОЛАР 2»;

ТОВ «КОМПАНІЯ «ЕКОЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «КФ «СЛОВ’ЯНСЬКА»;

ТОВ «МОНТАЖЕНЕРГО 2018»;

ТОВ «ОЛІМП-ЕНЕРГО»;

ПІДПРИЄМСТВУ У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕМОНТНИК»;

ПРАТ «РІВНЕВТОРМЕТ»;

ТОВ «САНЛАЙТ НК»;

ТОВ «САН ПАУЕР ПЕРВОМАЙСК»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ УКРАЇНИ»;

ТОВ «СПАРК СОЛАР»;

ТОВ «ТЯЧІВ ПРОЕКТ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ФРЕНА».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ВЕСТЕР Ф»;

ТОВ «ГРК»;

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2»;

ТОВ «РЕНДЖИ ЗАПОРІЖЖЯ»;

ТОВ «САН ЕНЕРДЖІ»;

ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР»;

ТОВ «УЖЕНЕРГОСЕРВІС».

 

5. Відмовити ТОВ «АІК ЕНЕРДЖИ УКРАЇНА» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

6. Схвалити ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» зміни до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік.

 

7. Встановити індивідуальні технологічні нормативи використання питної води ЛИСИЧАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ПО ВИДОБУТКУ, ОБРОБЦІ, РЕАЛІЗАЦІЇ ВОДИ ТА ОЧИЩЕННЮ СТОКІВ «ЛИСИЧАНСЬКВОДОКАНАЛ».

 

8. Накласти штраф на АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу та постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.10.2019).

 

9. Накласти штраф на ПрАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» порушення Ліцензійних умов з розподілу та постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.10.2019).

 

10. Накласти штраф на ТОВ «ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.10.2019).

 

11. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГАРАНТ ЕНЕРГО М» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.10.2019).

 

12. Накласти штраф на ТОВ «ЕНЕРГОГАЗРЕЗЕРВ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

13. Накласти штраф на ТОВ «ЕНЕРГО-СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «ЕСКО-ПІВНІЧ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.10.2019).

 

14. Застерегти ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ЛУТУГИНСЬКИЙ» щодо недопущення надалі порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

15. Застерегти ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

16. Застерегти ТОВ «ЗАХІДНАДРАСЕРВІС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

17. Провести позапланові виїзні перевірки:

ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО».

 

18. Вимоги постанови НКРЕКП від 09 липня 2019 року № 1390 «Про накладення штрафу на ПАТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

19. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2019 року № 240 «Про накладення штрафу на КП «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

20. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на жовтень 2019 року.

 

21. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

22. Затвердити розмір вартості послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданих 18 постачальниками універсальної послуги у серпні 2019 року, у розмірах визначених проєктом рішення.

 

23. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

 

24. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

25. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕТГ СОЛАР 5»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДНІПРОУКРЕНЕРГО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРОМІНЬ ЕНЕРГО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САННІ СІТІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРЖІ-СКІФ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕТГ СОЛАР 5» (СЕС Дніпроптровська обл., м. Жовті Води, вул. Об'їзна, 5), ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР» (2 черга СЕС «СЕС ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР»), ТОВ «ГРК» (2 черга СЕС Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, с. Соколове), ТОВ «ІНВЕСТМЕН ЕНЕРДЖІ КОМПАНІ» (СЕС «Луквиця-2»), ТОВ «ДНІПРОУКРЕНЕРГО» (СЕС «Райське»), ТОВ «ПРОМІНЬ ЕНЕРГО» (1 черга СЕС Київська обл., м. Бориспіль, вул. Запорізька, 36-а), ТОВ «САН ЕНЕРДЖІ» (2 та 3 черги СЕС «САН ЕНЕРДЖІ МЕЖИРІЧ»), ТОВ «САННІ СІТІ» (СЕС «Пшеничники»), ТОВ «СОЛАР ЕНЕРЖІ-СКІФ» (СЕС Вінницька обл., Немирівський р-н, за межами с. Червоне, Мельниківської сільської ради), ТОВ «ВЕСТЕР Ф» (СЕС Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Коробівка, вул. Лісова, б/н), ТОВ «ОРЛІВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (1, 19 – 22 черги Орлівської ВЕС)).

 

26. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі здійснення функцій гарантованого покупця»;

«Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 15 грудня 2016 року № 2269» щодо скасування тарифів на виробництво теплової енергії для ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

 

27. Зняти з розгляду питання про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 жовтня 2015 року № 2645» щодо приведення Порядку визначення витрат на оплату праці, які враховуються у тарифах на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами), постачання електричної енергії за регульованим тарифом, передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, виробництво теплової та виробництво електричної енергії, у відповідність до Закону України «Про ринок електричної енергії».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux