Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 липня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 липня 2018 року о 16:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 3 липня 2018 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГАЗІНТОРГ ЛТД».

 

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «НИВА ІНВЕСТ».

 

3. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТЗОВ «АЛЬТЕНЕРГОТЕХ».

 

4. Анулювати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «АРГО ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ПОДІЛЛЯГАЗПОСТАЧ»;

ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙН».

 

5. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙН».

 

6. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГОМІСТ».

 

7. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГОМІСТ».

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 13 квітня 2017 року № 504» (Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії).

 

9. Накласти штраф на КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за  порушення Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії (планова перевірка) (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 03.07.2018).

 

10. Накласти штраф на КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, та застерегти підприємство щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії (позапланова перевірка). При найближчому перегляді тарифів на теплову енергію КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ розглянути питання щодо коригування їх у сторону зменшення .

 

11. Застерегти ТОВ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 03.07.2018).

 

12. Накласти штраф на КП ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА», та застерегти підприємство щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії. При найближчому перегляді тарифів на теплову енергію КП ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА» розглянути питання щодо коригування їх у сторону зменшення.

 

13. Застерегти ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 03.07.2018).

 

14. Застерегти ПАТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОМБІНАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»  щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 03.07.2018).

 

15. Застерегти ТОВ «СП «СТАН-КОМПЛЕКТ» щодо недопущення надалі порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 03.07.2018).

 

 16. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на розподіл електричної енергії та тарифів на постачання електричної енергії ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій тарифи на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

КП БМР Київської області «Броваритепловодоенергія»;

Концерн «Міські теплові мережі» (м. Запоріжжя);

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

 

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

КП БМР Київської області «Броваритепловодоенергія»;

Концерн «Міські теплові мережі» (м. Запоріжжя);

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

 

19. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2018 рік:

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОВОДОКАНАЛ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

 

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про перерахування коштів».

 

21. Перенести розгляд питань щодо схвалення інвестиційних програм на 2018 рік:

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux