Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 квітня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 березня 2020 року о 15:54



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 03 квітня 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

 Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ВИНСОЛАР».

 

2. Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 18 вересня 2018 року № 1007 та від 25 червня 2019 року № 1184 (зміна найменування).

 

3. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2020 рік:

ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ»;

АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».


4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи передачі на 2020 – 2029 роки».

 

5. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2714» (коригування структури тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

6. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2710» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

7. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2712» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ»).

 

8. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2716» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД»).

 

9. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2721» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

10. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2724» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»).

 

11. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗЕЛЕНА ЕКО ПЛАНЕТА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НІКЕЛІОС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГІЯ ПОДІЛЛЯ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЮРСАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ОДЕСА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «УКРБІОПРОМПОСТАЧ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 25.03.2020 № 723» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ ММХ» (СЕС «Матвіївка 1»), ТОВ «ЗЕЛЕНА ЕКО ПЛАНЕТА» (СЕС Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Чорнолізці, вул. Панська, б/н), ТОВ «НІКЕЛІОС» (СЕС Дніпропетровська обл., Нікопольський р-н, с/рада Менжинська (кадастровий номер земельної ділянки 1222983900:01:010:0007)), ТОВ «ПІДСТЕПНЕ СОНЦЕ» (СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, Підстепненська с/р, комплекс будівель та споруд № 3), ТОВ «ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГІЯ ПОДІЛЛЯ» (СЕС Хмельницька обл., Летичівський р-н, Грушковецька с/р, за межами населених пунктів), ТОВ «ЮРСАР» (СЕС Закарпатська обл., м. Ужгород, вул. Бестужева, 9), ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ОДЕСА» (Виробничий об’єкт електрогенераторної (когенераційної) установки для виробництва електричної енергії на полігоні ТПВ на території Великодальницької сільської ради Біляївського району Одеської області (за межами населеного пункту) (кадастровий номер земельної ділянки 5121081400:01:002:0712)), ТОВ «УКРБІОПРОМПОСТАЧ» (Матюшівська ГЕС)).

 

12. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил управління обмеженнями та Порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux