Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 грудня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 листопада 2015 року о 18:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 3 грудня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання  за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Засідання Комісії буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному веб-сайті НКРЕКП та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

  

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ЕНЕРГОСЕРВІСНА КОМПАНІЯ БІО-ТЕПЛО»;

ТОВ «АГРОС».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «КУПИНГІДРО».

 

3. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ».

 

4. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії, Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».  

 

5. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії ПАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».

 

6. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

7. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії КП «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

8. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

9. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «КОЛЕСО +»;

ТОВ «ТЕПЛОВИК-3»;

ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНІ ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС»;

ФОП СЕРБИНСЬКИЙ М. І.;

ТОВ «БРЕНВЕЛЬ»;

ТОВ «СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ».

 

10. Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ УКРАЇНИ».

 

11. Про перегляд тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних, котрі були встановлені у відповідності до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 09 липня 2014 року № 293 «Про стимулювання заміщення природного газу у сфері теплопостачання» та від 10 вересня 2014 року № 453 «Про стимулювання заміщення природного газу під час виробництва теплової енергії для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів».

 

12. Про внесення змін до Інвестиційної програми з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2015 рік:

ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго»;

ВАТ «Запоріжжяобленерго»;

ПАТ «Хмельницькобленерго».

 

Розділ другий. Різне

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux