Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 березня 2021 року о 10:51



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 3 березня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗ ПРАЙМ ГРУП»;

ТОВ «ГАЗПРОМПОСТАЧ ЖИТЛО»;

ТОВ «ЄЕХ»;

ТОВ «МАККОМ-ГРУП»;

ТОВ «СВІЙ»;

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕНЕРДЖІ АГЕНТ ТРЕЙД»;

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»;

ТОВ «СК МОНТАЖ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «КЕС-1»;

ФОП ЮРЕНКО СВІТЛАНА ЛЕОНІДІВНА.

 

4. Зупинити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРАЙ ЕНЕРДЖИТРЕЙД» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 17 липня 2018 року № 703, на підставі заяви ліцензіата строком до 03 вересня 2021 року (включно).

 

5. Анулювати ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХАРКІВСЬКА БІСКВІТНА ФАБРИКА» на підставі заяви ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, видану відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 листопада 2018 року № 1480.

 

6. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 19 червня 2017 року № 816 (уточнення місць провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ДНІПРОГАЗ»).

 

7. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 21 жовтня 2020 року № 1942 (зміна найменування).

 

8. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2021 рік:

ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

 

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2021 рік:

КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВУВКГ» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2280» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»).

 

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2281» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ»).

 

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2299» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ»).

 

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2304» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»).

 

14. Не прийнято рішення щодо питання про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики визначення максимальної (граничної) плати за послуги з розподілу малими системами розподілу».

 

15. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

16. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

17. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОЕНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.03.2021).

 

18. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НЕПТУН СОЛАР» щодо недопущення надалі порушень вимог Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

19. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФОРА С» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

20. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЛУБНИГАЗ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

21. Накласти штраф на ТОВ «ТД «ЛУБНИГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 03.03.2021).

 

22. Застерегти щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЗАПОРІЖГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ГП «ПРОМСЕРВІС».

 

23. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 02.09.2020 № 1663 «Про застереження АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» щодо недопущення надалі порушень вимог Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії».

 

24. Відстрочити сплату штрафу, накладеного постановою НКРЕКП від 14 лютого 2020 року № 400 «Про накладення штрафу на ТОВ «МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ГАЗОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

25. Провести позапланову виїзну перевірку дотримання Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (щодо виконання постанови НКРЕКП  від 23.12.2020 № 2722).

 

26. Провести позапланову виїзну перевірку дотримання Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» (щодо виконання постанови НКРЕКП від 16.12.2020 № 2421).

 

27. Провести позапланові виїзні перевірки дотримання законодавства та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» та ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО».

 

28. Провести позапланову виїзну перевірку ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

 

29. Провести позапланову виїзну перевірку КПВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 

30. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» у сфері теплопостачання та у сфері електроенергетики.

 

31. Збільшити строк проведення планових перевірок:

ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

ТОВ «АТЛАС ЕНЕРДЖІ».

 

32. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХАРКІВГАЗ».

 

33. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 березня 2017 року № 464».

 

34. Прийняти зміни до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

 

35. Внести зміни до додатка до Інструкції щодо здійснення НКРЕКП моніторингу функціонування ринку електричної енергії.

 

36. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux