Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
3 березня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 лютого 2021 року о 18:07



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 03 березня 2021 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗ ПРАЙМ ГРУП»;

ТОВ «ГАЗПРОМПОСТАЧ ЖИТЛО»;

ТОВ «ЄЕХ»;

ТОВ «МАККОМ-ГРУП»;

ТОВ «СВІЙ»;

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕНЕРДЖІ АГЕНТ ТРЕЙД»;

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»;

ТОВ «СК МОНТАЖ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «КЕС-1»;

ФОП ЮРЕНКО СВІТЛАНА ЛЕОНІДІВНА.

 

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ДРАЙ ЕНЕРДЖИТРЕЙД».

 

5. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ПРАТ «ХАРКІВСЬКА БІСКВІТНА ФАБРИКА».

 

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 червня 2017 року № 816 (уточнення місць провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ДНІПРОГАЗ»).

 

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 21 жовтня 2020 року № 1942 (зміна найменування).

 

8. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2021 рік:

ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

 

9. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2021 рік:

КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВУВКГ» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2280» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»).

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2281» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ»).

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2299» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ»).

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2304» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»).

 

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики визначення максимальної (граничної) плати за послуги з розподілу малими системами розподілу».

 

15. Про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

16. Про недотримання ТОВ «ООЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

17. Про недотримання ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

18. Про порушення ПРАТ «НЕПТУН СОЛАР» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

19. Про порушення ТОВ «ФОРА С» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

20. Про недотримання ТОВ «ТД «ЛУБНИГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

21. Про порушення ТОВ «ТД «ЛУБНИГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

22. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЗАПОРІЖГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ГП «ПРОМСЕРВІС». 

 

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 02.09.2020 № 1663 «Про застереження АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» щодо недопущення надалі порушень вимог Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії».

 

24. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного постановою НКРЕКП від 14 лютого 2020 року № 400 «Про накладення штрафу на ТОВ «МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ГАЗОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (щодо виконання постанови НКРЕКП  від 23.12.2020 № 2722).

 

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки дотримання Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» (щодо виконання постанови НКРЕКП від 16.12.2020 № 2421).

 

27. Про проведення позапланових виїзних перевірок дотримання законодавства та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» та ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО».

 

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

 

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки КПВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» у сфері теплопостачання та у сфері електроенергетики.

 

31. Про збільшення строків проведення планових перевірок:

ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

ТОВ «АТЛАС ЕНЕРДЖІ».

 

32. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки  АТ «ХАРКІВГАЗ».

 

33. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 березня 2017 року № 464».

 

34. Про затвердження змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

 

35. Про внесення змін до додатка до Інструкції щодо здійснення НКРЕКП моніторингу функціонування ринку електричної енергії.

 

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux