Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 липня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 липня 2020 року о 11:33



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 29 липня 2020 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «БРІТЕР ГАЗ»;

ТОВ «САВЕСТ ТРЕЙД»;

ТОВ «САНТОІЛ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «НОВА ХВИЛЯ 2016»;

ТОВ «ФЕС СТРАБИЧОВО 2».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «КОМПАНІЯ «ГЕЛІКОН»;

ТОВ «ЛЕКСАР ТЕХНОЛОДЖИС»;

ЛКП «ЛЬВІВЕЛЕКТРОТРАНС»;

ТОВ «НІКОЛ ТРЕЙД»;

ТОВ «САВЕСТ ТРЕЙД».

 

4. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ВЕРАКС  ЕНЕРДЖИ».

 

5. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

 

6. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про погодження припинення дії Програми відповідності та звільнення з посади уповноваженої особи з питань відповідності АТ «Сумиобленерго»;

«Про погодження припинення дії Програми відповідності та звільнення з посади уповноваженої особи з питань відповідності АТ «Чернігівобленерго».

 

7. Встановити тарифи на послуги з розподілу електричної енергії ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» (у межах місць провадження господарської діяльності по м. Новий Розділ та м. Новояворівськ Львівської області).

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ДТЕК Курахівська ТЕС» на 2020 – 2021 роки».

 

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ДТЕК Луганська ТЕС» на 2020 – 2021 роки».

 

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРЕНЕРГО».

 

11. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОТОН ПРО-ПЛЮС»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30.06.2020 № 1245» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОТОН ПРО-ПЛЮС» (2 та 3 черги СЕС Херсонська обл., Скадовський р-н, смт Лазурне, вул. Магістральна, буд. 3, буд. 5), ТОВ «УБКА» (СЕС Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Базова, 11 (потужність 375 кВт)) та припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРЕНЕРГО» (2 та 3 черги СЕС Херсонська обл., Скадовський р-н, смт Лазурне, вул. Магістральна, буд. 3, буд. 5)).

 

12. За результатами проведення позапланових виїзних перевірок:

накласти штраф на ТОВ «ЕЛЕКТРИКА УКРАЇНИ»за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергіїспоживачута Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності);

накласти штраф на ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГО ПОСТАЧ» за порушення Ліцензійних умов з перепродажу електричної

накласти  штраф на ТОВ  «ЛТК  «ЕЛЄКТРУМ» за порушення  Ліцензійних  умов  з перепродажу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

13. Застерегти ТОВ «ФПК «РЕСУРСГРУП». щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

14. Провести позапланові виїзні перевірки:

АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ»;

ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М»;

ТОВ «ГРІН СОЛАР»;

ПАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ».

 

15. Внести зміну до постанови НКРЕКП від 20 грудня 2019 року № 2975 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

16.Внести зміни до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2763 «Про накладення штрафу на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АЗОТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання» (із змінами).

 

17. Внести зміну до постанови НКРЕКП від 13 грудня 2019 року № 2838 «Застереження щодо недопущення надалі ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» порушень Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії, необхідність усунення порушень та здійснення заходів державного регулювання».

 

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2020 – 2029 роки газорозподільного підприємства АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

 

19. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу газорозподільних систем та внесення змін до Типового договору розподілу природного газу».

 

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2019 року № 3013».

 

21. Внести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2020 рік.

 

22. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у червні 2020 року.

 

23. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на серпень 2020 року.

 

24. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

25. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Кодексу газорозподільних систем).

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux