Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 грудня 2017 року о 11:26



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 29 грудня 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Накласти штраф на  ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРТРАНСГАЗ» за порушення  Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

(більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідань НКРЕКП за 28.12.2017).

 

2. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 січня 2018 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств (з 01 січня 2018 року).

 

3. Прийняти постанову НКРЕКП «Про джерела фінансування Планів розвитку газорозподільної системи, газотранспортної системи та газосховищ на 2018 – 2027 роки».

 

4. Прийняти постанову НКРЕКП «Про врахування суми дотаційних сертифікатів при розрахунку оптової ринкової ціни у січні 2018 року.

 

5. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення на 2018 рік граничного розміру плати за надання інформаційних послуг ліцензіатами, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, ліцензіатам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії не на закріпленій території».

 

6. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Методики розрахунку вартості робіт з підключення електроустановок споживачів до електричних мереж ліцензіата та інших додаткових робіт і послуг, пов’язаних із ліцензованою діяльністю».

 

7. Затвердити алгоритм розподілу коштів з поточного рахунка із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії.

 

8. Внести зміни до деяких постанов НКРЕКП.

 

9. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 26 липня 2013 року № 1036.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux