Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
28 березня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 28 березня 2023 року о 18:12

28 березня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП


Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 28 березня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «УКРГАЗТРЕЙДИНГ».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СЕКУНДА СОЛАР».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВАЙЕР АЙ КЬЮ»;

2) ТОВ «ЕЛЕТРЕЙД»;

3) ТОВ «КУМИР+».

4. Зупинити КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

5. Зупинити ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу та внести зміни до постанови НКРЕКП від 18 жовтня 2022 року № 1310.

6. Перенести розгляд питання про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії, виданих ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

7. Унести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 27 травня 2020 року № 976.

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП, з метою отримання пропозицій та зауважень, проєкти постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «ВОЛИНЬГАЗ»;

2) АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ»;

3) АТ «РІВНЕГАЗ»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ»;

5) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»;

6) АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

9. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 квітня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2023 року).

10. Перенести розгляд питання про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 01 березня 2023 року № 126)..

11. Перенести розгляд питання про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 01 березня 2023 року № 127). 12. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 28.03.2023).

13. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

14. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 28.03.2023).

15. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

16. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 28.03.2023).

17. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

18. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 28.03.2023).

19. Анулювати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЛІССЯ» ліцензію з постачання природного газу та внести зміни до постанови НКРЕКП від 19 червня 2018 року № 497.

20. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 07 березня 2023 року № 420 «Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

21. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 17 грудня 2021 року № 2667 «Про накладення штрафу на ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

22. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 25-р «Про усунення порушень ПРАТ «УМАНЬГАЗ».

23. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 грудня 2022 року № 122-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

24. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 141-р «Про усунення порушень ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬMІСЬКГАЗ».

25. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

26. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

27. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання природного газу.

28. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

29. Збільшити строк проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

30. Збільшити строк проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

31. Збільшити строк проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

33. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

34. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux