Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 вересня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 вересня 2022 року о 12:51

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 вересня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «АСКАНІЯ ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ГАЗ УКРАЇНА»;

3) ТОВ «КРОСС ЕНЕРДЖИ».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АСКАНІЯ ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖЕТИК»;

3) ТОВ «ОЕА».

3. Видати ТОВ «ЕНЕРДЖТРЕЙД КОМПАНІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії.

4. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАМ'ЯНКА ЕНЕРГО 4» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності.

5. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 07 квітня 2021 року № 627 «Про зупинення дії ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД», а саме цифри та слова «09 жовтня 2022 року» замінити цифрами та словами «10 квітня 2023 року».

6. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 28 квітня 2021 року № 754 «Про зупинення дії ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» цифри та слова «30 жовтня 2022 року» замінити цифрами та словами «30 квітня 2023 року».

7. Унести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «КК «СУВОРОВСЬКИЙ».

8. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 03 березня 2022 року № 336.

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 18.12.2018 № 1965».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» на 2022 рік».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 03 травня 2022 року № 422».

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газотранспортної системи».

13. Прийняти постанови НКРЕКП про включення АТ «Полтавагаз», АТ «Укртрансгаз», ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.

14. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо запровадження ІТС механізму).

15. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (зміни до постанов НКРЕКП від 22.04.2019 № 585 та від 22.04.2019 № 586 щодо запровадження ІТС механізму).

16. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ЗАКАРПАТГАЗ» (за зверненням ФОП).

18. Провести позапланову невиїзну перевірку ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

19. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГРАТУС ТЕХНОЛОДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «М-ГІДРО»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ЩАСЛИВИЙ» (3 черга ВЕС «Ольвія-4»)»;

«Про припинення дії надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з виробництва електричної енергії з біогазу Чернігівська обл., Прилуцький р-н (інформація з обмеженим доступом)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу, надбавки до «зеленого» тарифу та припинення дії надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ЩАСЛИВИЙ» (3 черга ВЕС «Ольвія-4»), ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з виробництва електричної енергії з біогазу Чернігівська обл., Прилуцький р-н (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «ГРАТУС ТЕХНОЛОДЖІ» (система збору та утилізації біогазу з виробництвом електроенергії в когенераційних установках на полігоні твердих побутових відходів Чернівецька обл., (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «М-ГІДРО» (ГЕС Житомирська обл., (інформація з обмеженим доступом).

20. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

22. Прийняти постанову НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на ІV квартал 2022 року».

23. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про погодження змін до Програми відповідності ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПрАТ «Закарпаттяобленерго»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПрАТ «Волиньобленерго».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux