Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 травня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 травня 2020 року о 12:02



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 травня 2020 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «АГРОФІРМА ІМ. ЧКАЛОВА»;

2) ФГ «ВІРА ПЛЮС»;

3) ТОВ «ПГЕ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВІЛБУР КОММОДІТІЗ»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД АЛЬЯНС»;

3) ТОВ «ІРПІНЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ»; 

4) ТОВ «М-ТОРГ ЕНЕРДЖІ»;

5) ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВІЛБУР КОММОДІТІЗ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАВКА»;

3) ТОВ «М-ТОРГ ЕНЕРДЖІ».

 

4. Анулювати ТОВ «ГЛЮОН ЕНЕРДЖІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

5. Анулювати ТОВ «УКРГАЗПЕТРОЛЕУМ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

 

6. Накласти штраф на ТОВ «КОДИМА ЕНЕРДЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

7. Накласти штраф на ТОВ «ОЛІМП-ЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

8. Накласти штраф на ТОВ «АТЛАС ЕНЕРДЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії  (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

9. Накласти штраф на ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ СОЛЮШЕНС» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

10. Накласти штраф на ТЗОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧ-ПЛЮС» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

11. Накласти штраф на ТЗОВ «ЛАЙТФУЛ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

12. Накласти штраф на ТЗОВ «САНЛАЙТ ДЖЕНЕРЕЙШН» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

13. Накласти штраф на ТОВ «СОЛАР ВЕЙВ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

14. Накласти штраф на ТОВ «ФЕНІКС ЕНЕРДЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії  (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

15. Накласти штраф на ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

16. Накласти штраф на ТОВ «ГАНСЬКА СЕС» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

17. Накласти штраф на ТОВ «ПРАЙД-ЕНЕРДЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

18. Накласти штраф на ТОВ «СОЛАР ЧОРНОБИЛЬ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

19. Накласти штраф на ТОВ «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК МИРОЦЬКЕ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

20. Накласти штраф на ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

21. Накласти штраф на ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

22. Накласти штраф на АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

23. Накласти штраф на ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

24. Накласти штраф на АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

25. Накласти штраф на АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» за порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

26. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

27. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР ПЛЮС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

28. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СОЛАРСИСТЕМС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

29. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКОТЕХНІК ВІНЬКІВЦІ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

30. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКО-ФОТУРЕ «СТАРА УШИЦЯ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

31. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКОФОТУРЕ «ГРУШКА» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

32. Застерегти ЛЬВІВСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.05.2020).

 

33. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

 

34. Провести позапланові виїзні перевірки:

ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»;

ТОВ «ІНФОКС» ФІЛІЇ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ» (звернення громадянина Столярова П. В. від 19 грудня 2019 року).

 

35. Провести позапланові невиїзні перевірки:

ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» (з виробництва електричної та теплової енергії);

АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» (з виробництва електричної та теплової енергії);

АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» (з виробництва електричної та теплової енергії);

КП «ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ МІСТА ОДЕСИ».

 

36. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на червень 2020 року.

 

37. Затвердити Звіт про результати діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у 2019 році.

 

38. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

39. Внести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2020 рік.

 

40. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у квітні 2020 року.

 

41. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у квітні 2020 року.

 

42. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 08 квітня 2020 року № 766 «Про дії учасників ринку електричної енергії у період дії карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

43. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до Правил ринку».

 

44. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік КП «БАХМУТ-ВОДА».

 

45. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

1) КП «БАХМУТ-ВОДА»;

2) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

3) КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

4) МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ».

 

46. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ЛЬВІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

47. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНДАГ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНМАНЕЙ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «БЕСТ СОЛАР» (СЕС «Новопетрівське»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЮКРЕЙНІА СОЛАР ГРУП-БРИЛІВКА» (2 черга СЕС «Брилівка)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 25.03.2020 № 723» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «БЕСТ СОЛАР» (СЕС «Новопетрівське»), ТОВ «САНДАГ» (1 черга СЕС Запорізька обл., Якимівський р-н, Розівська с/р (кадастровий номер земельної ділянки 2320385700:11:001:0095)), ТОВ «ЮКРЕЙНІА СОЛАР ГРУП-БРИЛІВКА» (2 черга СЕС «Брилівка), ТОВ «САНМАНЕЙ» (СЕС м. Львів, вул. Промислова, 50/52)).

 

48. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2712» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ»);

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2709» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»);

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2717» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»);

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2705» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»);

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2706» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»).

 

49. Перенести на 3 червня 2020 року розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux