Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 січня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 січня 2021 року о 21:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 січня 2021 року о 12-00 (уточнено) відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ ФІРМА «ГРІЛЬ»;

ТОВ «ОВІС ТРЕЙД».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЛАМБРО»;

ТОВ «ОРГАНІК ГРЕЙН».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ГОВА»;

ТОВ «МИКОЛАЇВ-ГАЗЗБУТ»;

ТОВ «ОНЛАЙН ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА»;

ТОВ «ЮНІАЛ БУД».

 

4. Про уточнення місця провадження господарської діяльності ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕТГ СОЛАР 6»;

ТОВ «САН-ЕНЕРГО ТРЕЙД»;

ТОВ «СОЛАР-ТРАК».

 

5. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2021 рік:

АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПАТ  «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки.

 

7. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АП «СЛАВУТИЧ» ЛТД»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТЗОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ІФ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛАМБРО»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 31.12.2020 № 2877» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АП «СЛАВУТИЧ» ЛТД» (СЕС Чернігівська обл., Ічнянський р-н, м. Ічня, вул. Максиміхіна, 3), ТЗОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ІФ» (1 черга СЕС Івано-Франківська обл., Рожнятівський р-н, на території с. Верхній Струтинь, кадастровий номер земельної ділянки 2624880901:01:003:0264), ТОВ «ЛАМБРО» (СЕС Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 35А)).

 

8. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО».

 

9. Про порушення вимог законодавства у сфері теплопостачання та здійснення заходів державного регулювання ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО».

 

10. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО».

 

11. Про порушення вимог законодавства у сфері теплопостачання та здійснення заходів державного регулювання АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО».

 

12. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

 

13. Про порушення вимог законодавства у сфері теплопостачання та здійснення заходів державного регулювання АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

 

14. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

15. Про порушення вимог законодавства у сфері теплопостачання та здійснення заходів державного регулювання ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

16. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО».

 

17. Про порушення вимог законодавства у сфері теплопостачання та здійснення заходів державного регулювання ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО».

 

18. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» (за зверненням ліцензіата).

 

19. Про порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (за результатами розгляду Акта про документальне підтвердження встановлення факту контролю (вирішального впливу) за діяльністю ліцензіата, осіб інших держав, що здійснюють збройну агресію проти України) ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ».

 

20. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (за результатами розгляду Акта планової перевірки) ТОВ «ПАТРІОТ ЕНЕРГО».

 

21. Про недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

 

22. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «У.ЕНЕРЖИ».

 

23. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «У.ЕНЕРЖИ».

 

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

 

25. Про проведення позапланових виїзних перевірок дотримання законодавства та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу деякими ліцензіатами (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»):

ТОВ «ПЕРША ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «ГК ПРОМІНЬ»;

КП «ОДЕСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ № 2»;

КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

ТОВ «ІТЕР КОМ»;

ТОВ «ТЕРРА ВВВ»;

ТОВ «ГАСАН ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ФІРМА ЕНЕРГОПРОМ»;

КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ»;

ТОВ «ГАЗ-ОІЛ ГРУПП»;

ТОВ «МЕК»;

ТОВ «ТРАНСЕЛЕКТРОПОСТАЧ»;

ПП «МАЯК»;

ТОВ «ГРІН АЛЬТЕРНАТИВА»;

ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ПУЛ»;

ТОВ «ГАЗЕНЕРДЖИТРЕЙД»;

ТОВ «ЕК «ПЕРША ЛІНІЯ ПОСТАЧАННЯ»;

ТОВ «ЕЛЕКТРО ПАРТНЕРС»;

ТОВ «ВЕЛІНКОМ»;

ТОВ «ЕК «УКРЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

ТОВ «ЕНЕРГО ЄВРОСТАНДАРТ»;

ТОВ «КАРМА ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «МАКСЕНЕРДЖІ».

 

26. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2019 року № 244 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

27. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 січня 2019 року № 48 «Про накладення штрафу на ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

28. Про збільшення строків проведення:

планових перевірок:

ПП «АРСЕНАЛ-Т-07»;

ТОВ «ІМПЕРІАЛ ЕНЕРГО»;

ТОВ «САМБІРСЬКА СОНЯЧНА СТАНЦІЯ»;

ТОВ «ЧУДНІВСЬКА ГЕС»;

позапланової виїзної перевірки:

ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

 

29. Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на лютий 2021 року.

 

30. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2021 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2493.

 

31. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

32. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у грудні 2020 року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux