Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 листопада 2018 року о 19:03



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 листопада 2018 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

2. Про видачу АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

3. Про видачу ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

4. Про видачу ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

5. Про видачу ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

6. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГІДРО ПЛЮС»;

ТОВ «СОНЯЧНІ ДУНАЇВЦІ»;

ТОВ «ЧЕРНІГІВСЬКА ГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ».

 

7. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ПП «АЛЬТЕРХОЛ»;

ТЗОВ «АРТ ЕНЕРГЕТИКА»;

ТОВ «ЕНЕРГО ЗБУТ ТРАНС»;

ПП «ЕНЕРГОТРАНСЗАХІД»;

КП «ЖИТОМИРМІСЬКГАЗ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»;

ТОВ «ЗАХІД ЕНЕРГОТРЕЙД»;

ТОВ «І ДЖІ ЕФ ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «РЕМТРАНС»;

ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ПУЛ»;

ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СРІБНИЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ.

 

8. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕВЕРЕСТ-ЕНЕРГОПОСТАЧ»;

ТОВ «УНБ-К».

 

9. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОІНВЕСТ».

 

10. Про відмову у видачі ПРАТ «ТОВКАЧІВСЬКИЙ ГЗК» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

11. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

 

12. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії та перероблення побутових відходів, виданих ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

13. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження  Змін до постанови НКРЕКП від 04 квітня 2017 року № 467».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

15. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

 

17. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії  АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО».

 

18. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГІЯ-НОВИЙ РОЗДІЛ».

 

19. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГІЯ-НОВИЙ РОЗДІЛ».

 

20. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «ЕНЕРГІЯ-НОВИЙ РОЗДІЛ».

 

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2019 рік».

 

22. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПП «АЛЬТЕНЕР».

 

23. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОТОН ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРДЖІ СТРІМ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «УЛЯНІВКА-ЕЛІОС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЮКРЕЙНІА СОЛАР ГРУП-БРИЛІВКА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГІДРОПАУЕР-1»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НЬЮ ЕНЕРДЖИ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРДЖИ ПРО» (СЕС «Киселівка»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (3 черга Тузлівської ВЕС)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.09.2018 № 1122» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРДЖИ ПРО» (СЕС «Киселівка»), ТОВ «ФОТОН ЕНЕРДЖІ» (СЕС «Фотон Енерджі Підгородне»), ТОВ «ЕНЕРДЖІ СТРІМ» (СЕС «Бохни»), ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС» (1 черга СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, Виноградівська с/р (за межами населеного пункту)), ТОВ «УЛЯНІВКА-ЕЛІОС» (1 черга СЕС Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Улянівка), ТОВ «ЮКРЕЙНІА СОЛАР ГРУП-БРИЛІВКА» (1 черга СЕС «Брилівка»), ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (3 черга Тузлівської ВЕС)», ПП «АЛЬТЕНЕР» (ГЕС на р. Брустурянка біля смт Усть Чорна, Закарпатська обл., Тячівський р-н, територія Усть-Чорнянської селищної ради), ТОВ «ГІДРОПАУЕР-1» (ГЕС на скидних спорудах шламонакопичувача «Капустянка» ПАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запорізжсталь» з генеруючим обладнанням м. Запоріжжя, Балка Капустянка, вул. Каліброва), ТОВ «НЬЮ ЕНЕРДЖИ» (ГЕС Вінницька обл., Чернівецький р-н, с. Саїнка, вул. Копецького, буд. 76)).

 

24. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГУД ЕНЕРДЖИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВОСКРЕСЕНСЬКЕ-ТЕРРА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДНІПРО ЕНЕРГОІНВЕСТ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.09.2018 № 1122» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГУД ЕНЕРДЖИ» (СЕС «Понятівка»), ТОВ «ВОСКРЕСЕНСЬКЕ-ТЕРРА» (СЕС Миколаївська обл., Вітовський р-н, с. Зайчівське), ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОІНВЕСТ» (СЕС Кіровоградська обл., Вільшанський р-н, смт Вільшанка, на території Вільшанської с/р), ТОВ «ДНІПРО ЕНЕРГОІНВЕСТ» (СЕС Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, територія Орлівщинської сільської ради), ТОВ «ВАЙТЕЛ ТРЕЙД» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Березинська, буд. 58 (потужність 0,769 МВт)).

 

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «ДТЕК МИРОНІВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».

 

26. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення/зміни тарифів на виробництво теплової енергії для ліцензіатів з виробництва теплової енергії на ТЕЦ та когенераційних установках.

 

27. Про прийняття постанови «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» (ВП «ЗАПОРІЗЬКА ТЕС», ВП «КРИВОРІЗЬКА ТЕС», ВП «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС»).

 

28. Про прийняття постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22.10.2015 № 2635» щодо зміни тарифу на виробництво теплової енергії АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» ВП «Ладижинська ТЕС».

 

29. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми на 2018 рік з розподілу та постачання електричної енергії АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2018 рік.

 

31. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ».

 

32. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми на 2018 рік з розподілу та постачання електричної енергії ПАТ «Чернігівобленерго».

 

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2017 року № 1512» щодо перегляду тарифу на передачу електричної енергії ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» з 01 грудня 2018 року.

 

34. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про встановлення тимчасових тарифів для АТ «УКРТРАНСГАЗ» на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на перший рік другого регуляторного періоду та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП».

 

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2019 – 2028 роки для ПАТ «КИЇВГАЗ».


36. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП про затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2019 – 2028 роки для:

ПАТ «КИЇВОБЛГАЗ»;

ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ»;

ПАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ»;

ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ»;

ПАТ «ПОЛТАВАГАЗ»;

ПАТ «СУМИГАЗ»;

АТ «ХЕРСОНГАЗ»;

ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ»;

ПрАТ «НОВОРОЗДІЛЬСЬКЕ ГХП «СІРКА».

 

37. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»;

КП «Міськтепловоденергія» м. Кам'янець-Подільський;

ТОВ «Рівнетеплоенерго»;

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»;

ПРАТ «Черкаське хімволокно».

 

38. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»;

КП «Міськтепловоденергія» м. Кам'янець-Подільський;

ТОВ «Рівнетеплоенерго»;

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»;

ПРАТ «Черкаське хімволокно».

 

39. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо скасування тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води за окремими категоріями споживачів для:

КП «Коменергосервіс» ДМР;

ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

 

40. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2018 рік:

КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

КП «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

41. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2018 рік:

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 03 липня 2018 року № 632» щодо схвалення Інвестиційної програми КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

«Про внесення змін до Інвестиційної програми ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ») на 2018 рік», схваленої постановою НКРЕКП від 26 червня 2018 року № 609;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 червня 2018 року 542» щодо схвалення Інвестиційної програми ПрАТ «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ».

 

42. Про погодження підписання додаткових угод до Договорів про субкредитування у межах Угоди про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури»:

ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОЛИНСЬКВОДОКАНАЛ» ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ОБ'ЄДНАННЯ НОВОВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «КОЛОМИЯВОДОКАНАЛ».

 

43. Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «ВОДОКАНАЛ» МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux