Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 грудня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 грудня 2022 року о 15:32

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 грудня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «КАСПІТ ТРЕЙД»;

2) ЛКП «ЛЬВІВСВІТЛО».

2. Унести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ».

3. Унести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ВІНД ЕНЕРДЖІ».

4. Зупинити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КУРЯЖСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, на підставі заяви ліцензіата строком до 27 червня 2023 року (включно).

5. Зупинити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «РІВНЕАЗОТ» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, на підставі заяви ліцензіата строком до 27 червня 2023 року (включно).

6. Зупинити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СКАЙФОЛ ЕНЕРДЖІ» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, на підставі заяви ліцензіата строком до 27 червня 2023 року (включно).

7. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2023 рік:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

3) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

5) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

8. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо забезпечення відповідності положень Кодексу вимогам до резерву підтримки частоти (РПЧ), що визначені у статті 154 Регламенту Комісії (ЄС) № 2017/1485 від 08 серпня 2017 року (SO GL).

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 – 2027 роки».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги постачальника «останньої надії» на I квартал 2023 року».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 травня 2017 року № 717».

12. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2022 рік:

1) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

2) ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

3) КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

4) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» на 2022 рік».

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2023 – 2027 роки».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2023 рік».

17. Направлено для доопрацювання (коригування) питання про прийняття постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення (уточнено):

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

3) КП ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

4) КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

5) КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ»;

6) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

7) ДМП ВКГ «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС»;

8) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

9) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»;

10) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

11) КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

12) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА»;

13) КП «ВОДОКАНАЛ» (М ЗАПОРІЖЖЯ);

14) КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ»;

15) ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»;

16) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД»;

17) ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

18) КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

19) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

20) КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

21) КП ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ»;

22) РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ»;

23) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

24) КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ»;

25) МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ»;

26) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

27) ПрАТ «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ);

28) КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

29) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ»;

30) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

31) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

32) ПрАТ «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ».

18. Прийняти постанову НКРЕКП про включення ПРАТ «УМАНЬГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.

19. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП про затвердження АТ «ВІННИЦЯГАЗ», АТ «ВОЛИНЬГАЗ», АТ «ДНІПРОГАЗ», АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ», АТ «ЖИТОМИРГАЗ», АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ», АТ «КИЇВГАЗ», ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ», АТ «КРИВОРІЖГАЗ», АТ «ЛУБНИГАЗ», АТ «ОДЕСАГАЗ», АТ «ПОЛТАВАГАЗ», АТ «РІВНЕГАЗ», ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ», АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ», АТ «ХАРКІВГАЗ», АТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ», АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ», АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ» обсягів перевищення фактичної вартості послуг з розподілу природного газу за даними звітності, поданої Товариствами до НКРЕКП, над тарифною виручкою, передбаченою тарифами на розподіл природного газу, встановленими НКРЕКП, з урахуванням отриманих компенсацій витрат за відповідні періоди.

20. Прийняти постанови НКРЕКП про затвердження нормативів розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання як плата за послуги розподілу природного газу операторів газорозподільних систем:

1) АТ «Вінницягаз»;

2) АТ «Волиньгаз»;

3) ПрАТ «Гадячгаз»;

4) АТ «Дніпрогаз»;

5) АТ «Дніпропетровськгаз»;

6) АТ «Донецькоблгаз»;

7) АТ «Житомиргаз»;

8) АТ «Закарпатгаз»;

9) АТ «Запоріжгаз»;

10) АТ «Івано-Франківськгаз»;

11) АТ «Київгаз»;

12) АТ «Київоблгаз»;

13) ПрАТ «Коростишівгаз»;

14) ПрАТ «Кременчукгаз»;

15) АТ «Криворіжгаз»;

16) АТ «Лубнигаз»;

17) АТ «Луганськгаз»;

18) АТ «Львівгаз»;

19) ПАТ «Маріупольгаз»;

20) ПрАТ «Мелітопольгаз»;

21) АТ «Миколаївгаз»;

22) АТ «Одесагаз»;

23) АТ «Полтавагаз»;

24) АТ «Рівнегаз»;

25) АТ «Сумигаз»;

26) ПрАТ «Тернопільгаз»;

27) ПрАТ «Тернопільміськгаз»;

28) АТ «Тисменицягаз»;

29) ПрАТ «Уманьгаз»;

30) АТ «Харківгаз»;

31) АТ «Харківміськгаз»;

32) АТ «Херсонгаз»;

33) АТ «Хмельницькгаз»;

34) АТ «Черкасигаз»;

35) АТ «Чернівцігаз»;

36) АТ «Чернігівгаз»;

37) ПрАТ «Шепетівкагаз»;

38) ПрАТ «НГХП «Сірка»;

39) ТОВ «Газовик»;

40) ДП «Кременецьке УПРГ»;

41) ТОВ «Газпостачсервіс»;

42) ТЗОВ «Спектргаз».

21. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРТРАНСГАЗ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

22. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 05.12.2022 № 341).

23. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 05.12.2022 № 342).

24. Застерегти ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

25. Застерегти МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОДЕСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ №2» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

26. Застерегти КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

27. Застерегти КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

28. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

29. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.12.2022).

30. Застерегти КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

31. Застерегти КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

32. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.12.2022).

33. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АЗОТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.12.2022).

34. Накласти штраф на ТЗОВ «СПЕКТРГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.12.2022).

35. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 27.12.2022).

36. Провести позапланові виїзні перевірки (за зверненнями споживачів, щодо недотримання ОСР графіків відключень):

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

3) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

5) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

6) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

7) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

8) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

9) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

37. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 03 листопада 2021 року № 1964 («Про застереження КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

38. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 17 грудня 2021 року № 2667 («Про накладення штрафу на ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).

39. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 59-р («Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»).

40. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 60-р («Про усунення порушень ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК»).

41. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 14 липня 2021 року № 1146 («Про накладення штрафу на АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання»).

42. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1851 («Про накладення штрафу на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання»).

43. Визнати такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.44 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»).

44. Визнати такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.46 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»).

45. Визнати такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.43 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ»).

46. Унести зміни до постанови НКРЕКП 18 листопада 2022 року № 1510 («Про застереження ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов зі здійснення функцій гарантованого покупця та здійснення заходів державного регулювання»).

47. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГАДА ПАУЕР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437)»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «РЕНДЖИ СТАРОКОСТЯНТИНІВ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР СВАЛЯВА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ ПЛЮС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІТЕКО» Л.Т.Д.»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 вересня 2022 року № 1235» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГАДА ПАУЕР» (СЕС «Агада Пауер»), ТОВ «БЕДРИКІВЦІ СОЛАР ЕНЕРДЖІ» (СЕС «Олександрівка-2»), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437) (СЕС «Радехівська сонячна станція-2» та СЕС «Червоноград-1»), ТОВ «РЕНДЖИ СТАРОКОСТЯНТИНІВ» (СЕС «Старокостянтинів»), ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ ПЛЮС» (СЕС «Сан Вест Енерджі плюс»), ТОВ «ІТЕКО» Л.Т.Д. (СЕС Івано-Франківська обл. (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «СОЛАР СВАЛЯВА» (СЕС Закарпатська обл., (інформація з обмеженим доступом) та СЕС Закарпатська обл., (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (ВЕС 1 черга 4 ПК, ВЕУ 313; ВЕС 1 черга 13 ПК, ВЕУ 329; ВЕС 1 черга 14 ПК, ВЕУ 330; ВЕС 1 черга 15 ПК, ВЕУ 338; ВЕС 3 черга 5 ПК, ВЕУ 328; ВЕС 3 черга 6 ПК, ВЕУ 339)).

48. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 січня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 січня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 січня 2023 року).

49. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

50. Унести зміни до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

51. Унести зміни до кошторису ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2022 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 29 грудня 2021 року № 2971.

52. Затвердити кошторис ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік.

53. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

54. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» на 2023 рік».

55. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2023 рік, фінансування якої здійснюється за рахунок тарифу на виробництво теплової енергії, виробленої на АЕС».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux