Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 листопада 2019 року о 18:12



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 листопада 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності  з постачання природного газу:

ТОВ «ВЕАР ТРЕЙД»;

ТОВ «ГАЗОВА КОМПАНІЯ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «БЕСТ СОЛАР»;

ТОВ «БІОТЕС»;

ТОВ «ГЕЛІОС ГРУПП «ЧЕРНІЇВ-3»;

ТОВ «ГЕЛІОС ГРУПП «ЧЕРНІЇВ-4»;

ТОВ «ЕКОВОЛЬТ»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІ-САН»;

ТОВ «ЄВРОБУДТРЕЙД»;

ТОВ «ІНГУЛ СОЛАР»;

ТОВ «ОЕНЖІ СОЛАР»;

ТОВ  «ПРАЙД-ЕНЕРДЖІ»;

ПП  «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА»;

ТОВ «САНВЕЙ СТ»;

ТОВ «СОЛАР ГРАНД»;

ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО».

 

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2»;

ТОВ «СОЛАР-ФАРМ»;

ТОВ «ТОКМАК СОЛАР ЕНЕРДЖІ».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з уточненням місця провадження господарської діяльності ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «Е-СЕЙФ СОСУЛІВКА»;

ТОВ «ДНІПРО ЕНЕРГОІНВЕСТ».

 

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГОПОСТАЧ».

 

6. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛВЕОР-ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КАЛИНІВКА-ТЕРРА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КОНСАЛТИНГ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 2»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 13»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙАГРОХІМ-2018»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДОБРОБУДЕНЕРГО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРСАН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРИПРУТТЯ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ФІЛД»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФЕНІКС ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФРЕНА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГРОЛАН-3»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТЗОВ «АЙПІЄ-Л»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АУРУМ ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІНДМАКС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу СФГ «КОЛОСОК»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ПРАТ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОЧАКІВСЬКИЙ» (2 черга 2 ПК ВЕС «Ольвія»);

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «АЛВЕОР-ЕНЕРДЖІ» (СЕС Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Братня, земельна ділянка 2/1), ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНА ЕНЕРГЕТИКА ГАЛИЧИНИ» (СЕС «№ 2 Добрівляни»), ТОВ «КАЛИНІВКА-ТЕРРА» (СЕС Миколаївська обл., Миколаївський р-н, Веснянської сільської ради (кадастровий номер земельної ділянки 4824280400:08:000:0174)), ТОВ «КОНСАЛТИНГ СОЛАР» (СЕС «Мала Виска»), ТОВ «САНВІН 2» (СЕС «Лелюхівка»), ТОВ «САНВІН 13» (СЕС «Ромодан»), ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО» (СЕС «ФЕС-1» та СЕС «ФЕС-2»), ТОВ «БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙАГРОХІМ-2018» (СЕС Харківська обл., Коломацький р-н, в адмінмежах Коломацької селищної ради за адресою: с. Шелестове, вул. Зернова, 1-а), ТОВ «ДНІПРО ЕНЕРГОІНВЕСТ» (СЕС «ДНІПРО ЕНЕРГОІНВЕСТ», ТОВ «ДОБРОБУДЕНЕРГО» (СЕС Тернопільська обл., Зборівський р-н, смт Залізці, вул. Вишнівецька, 20), ТОВ «ЕНЕРСАН» (СЕС Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Пацканьово, ур. «Брищі-Валькувня» № 1), ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН» (СЕС Дніпропетровська обл., Магдалинівський район, с/рада Жданівська, кадастровий номер земельної ділянки 1222382500:02:002:1012), ТОВ «ПРИПРУТТЯ СОЛАР» (СЕС Чернівецька обл., Новоселицький р-н, с. Припруття, вул. Колгоспна, 33), ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ФІЛД» (СЕС Дніпропетровська обл., Верхньодніпровський р-н, с. Мішурин Ріг), ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ» (СЕС Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Пацканьово, ур. «Брищі-Валькувня» № 2), ТОВ «ФЕНІКС ЕНЕРДЖІ» (СЕС Тернопільська обл., Монастирський р-н, смт Коропець, кадастровий номер земельної ділянки 6124255500:02:001:1888), ТОВ «ФРЕНА» (СЕС Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, смт Лисець, вул. 1-а Іваниківська), ТОВ «АГРОЛАН-3» (СЕС «Мшанець»), ТЗОВ «АЙПІЄ-Л» (СЕС «АЙПІЄ-Л»), ТОВ «АУРУМ ЕНЕРДЖІ» (СЕС «Влашанівка»), ТОВ «ВІНДМАКС» (СЕС «Стриївка»), ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (1 черга СЕС Херсонська обл., Бериславський р-н, с. Новорайськ, вул. Промислова, б/н, на території ТОВ «Зоотехнологія» (на будівлях літери О2 та О3)), СФГ «КОЛОСОК» (СЕС Тернопільська обл., Збаразький р-н, с. Романове Село, вул. Тернопільська, 2), ПРАТ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОЧАКІВСЬКИЙ» (2 черга 2 ПК ВЕС «Ольвія»), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2» (25, 26 черги ВЕС Запорізька обл., Приазовський р-н, біля с. Ботієво, поза межами населених пунктів), ТОВ «БІОГАЗЕНЕРГО»  (ТЕС Київська обл., Іванківський р-н, смт Іванків, вул. Розважівська, 192), ТОВ «БІОГАЗ-УКРАЇНА» (2 черга полігона ТПВ м. Запоріжжя, вул. Базова, 10д).

 

7. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ».

 

8. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ».

 

10. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

13. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГАЗПОСТАЧІНВЕСТ».

 

15. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «СУМСЬКЕ НВО».

 

16. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ». 

 

17. Про схвалення рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами вимог законодавства та ліцензійних умов у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

18. Про затвердження Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2020 рік. 

 

19. Про прийняття рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку визначення рівня використання обладнання українського виробництва на об'єктах електроенергетики, у тому числі на введених в експлуатацію чергах будівництва електричних станцій (пускових комплексів), що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії – лише мікро, міні- та малими гідроелектростанціями), та встановлення відповідної надбавки до «зеленого» тарифу».

 

20. Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1883 та від 03 жовтня 2019 року № 2056 щодо затвердження розміру вартості послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданих постачальниками універсальних послуг у липні та серпні 2019 року.

 

21. Про затвердження розміру вартості послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданих постачальниками універсальних послуг у жовтні 2019 року.

 

22. Про затвердження Змін до Правил ринку та Змін до Правил ринку «на добу наперед» та внутрішньодобового ринку.

 

23. Про скасування положень деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП щодо встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ТОКМАК СОЛАР ЕНЕРДЖІ» в частині 3 пускового комплексу СЕС Запорізька обл., Токмацький р-н, на землях Новенської сільради.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux