Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 червня 2018 року о 20:24



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 червня 2018 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНЕРДЖИСЕРВІС»;

ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙТ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії та з розподілу електричної енергії ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

3. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, виданих ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТЗОВ «АЛЬФА-ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ВІДЕН»;

ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС»;

ТОВ «ТРАНСЕКОРЕСУРС».

ПП «ШЕВЧУК І КО»;

 

5. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВЕНЕРГО»;

ТОВ «ЕНЕРДЖИСЕРВІС»;

ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГОІНВЕСТ»;

ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ»;

ТОВ «РАЙЗ ІНВЕСТ»;

ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙТ».

 

6. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЛЬТГЕН»;

ТЗОВ «ЛАЙТФУЛ»;

ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО».

 

7. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з захоронення побутових відходів ТОВ «ЕКОСТАЙЛ».

 

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПП «ЛАННІВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

 

9. Про анулювання ліцензій на право провадження діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ВАТ «КУП'ЯНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ КОМБІНАТ».

 

10. Про порушення ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії.

 

11. Про порушення ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО» Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії. 

 

12. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НИВА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГРОПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ІМ. О. В. ГІТАЛОВА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГРІН ЕНЕРГО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКО-ФОТУРЕ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК МИРОЦЬКЕ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТЗОВ «ЛАЙТФУЛ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПАВЛІВСЬКА СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЧОРНОБИЛЬ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КИЇВ БІО ЦЕНТР»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ПРАЙМВУД» (СЕС на землях Войнашівської с/р, Вінницька обл., Барський р-н, за межами населених пунктів)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» (3 пусковий комплекс Лиманської ВЕС)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 23.03.2018 № 358» (ТОВ «НИВА СОЛАР» (СЕС «Олешки-1»), ТОВ «Праймвуд» (СЕС «Костогризово»), ТОВ «Ренджи Ізмаїл» (СЕС Херсонська обл., Великолепетиський р-н, с. Рубанівка, вул. Івана Франка, 35, 37), ТОВ «АГРОПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ІМ. О. В. ГІТАЛОВА» (СЕС «Комишувате»), ТОВ «ГРІН ЕНЕРГО» (1 черга СЕС Дніпропетровська обл., Магдалинівський р-н, на території Заплавської сільської ради), ТОВ «Екотехнік Велика Добронь» (2 черга СЕС Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Велика Добронь, урочище «Фегердомб»), ТОВ «Екотехнік-Дунаївці» (СЕС «Дунаївці-3»), ТОВ «ЕКО-ФОТУРЕ» (1 черга СЕС «Рихта»), ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧ-ПЛЮС» (Енергетичні поля СЕС Терновиця 1 та 3), ТОВ «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК МИРОЦЬКЕ» (СЕС Київська обл., Києво-Святошинський р-н, на території Мироцької сільської ради), ТЗОВ «ЛАЙТФУЛ» («Енергетичні поля СЕС Терновиця Сонячна 1»), ТОВ «ПАВЛІВСЬКА СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (СЕС Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Павлівка, вул. Лесі Українки, 14), ТОВ «ПРАЙМВУД» (СЕС на землях Войнашівської с/р, Вінницька обл., Барський р-н, за межами населених пунктів), ТОВ «РЕНДЖИ ТРОСТЯНЕЦЬ» (СЕС «Комишани 1»), ТОВ «САНГРІНЕНЕРДЖІ» (2 черга СЕС «Богуслав 1»), ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО» (2 черга СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, за межами населених пунктів в адміністративних межах Виноградівської сільської ради), ТОВ «СЕРВІСТРАНСАВТО» («Вишнопільська СЕС»), ТОВ «С-КАПІТЕЛЬ» (СЕС «Монастирчани-2»), ТОВ «СОЛАР ЧОРНОБИЛЬ» (СЕС «СОЛАР ЧОРНОБИЛЬ 1»), ТОВ «Сонячна Деражня» (СЕС «Деражня-2»), ТОВ «ФАЙН-ЕЛ» (СЕС Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підлісся, ур. «Рінь»), ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ» (СЕС Чернівецька обл., Новоселицький р-н, с. Рідківці, вул. Будівельників, буд. 16, 18), ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» (3 пусковий комплекс Лиманської ВЕС), ТОВ «КИЇВ БІО ЦЕНТР» (когенераційна установка Київська обл., Баришівський р-н, Бзівська сільська рада (за межами населеного пункту)).

 

13. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 липня 2018 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 липня 2018 року).

 

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 15 грудня 2016 року № 2260» (зміна тарифів на виробництво теплової енергії, що виробляється на теплоелектроцентралі ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»).

 

15. Про прийняття постанов про схвалення інвестиційних програм на 2018 рік ліцензіатів з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ПАТ «Вінницяобленерго»;

ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» (ПАТ «Київенерго»);

ПрАТ «Львівобленерго»;

АТ «Прикарпаттяобленерго»;

ВАТ «Тернопільобленерго»;

ПрАТ ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія».

 

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про врахування суми дотаційних сертифікатів при розрахунку оптової ринкової ціни у ІІІ кварталі 2018 року».

 

17. Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію  на липень  2018 року.

 

18. Про прийняття постанови НКРЕКП щодо схвалення інвестиційної програми на 2018 рік ТОВ «Інфокс» філії «Інфоксводоканал».

 

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік ТОВ «Інфокс» (філія «Інфоксводоканал»). 

 

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік ТОВ «Інфокс» (філія «Інфоксводоканал»).

 

21. Про надання кредитних коштів виробникам електричної енергії у червні 2018 року.

 

22. Про внесення змін до кошторису ДП «Енергоринок» на 2018 рік.

 

23. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам.

 

24. Про внесення змін до Переліку додаткових поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам для проведення розрахунків відповідно до окремих рішень Кабінету Міністрів України.

 

25. Про затвердження нормативів відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії на липень 2018 року.

 

26. Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 19 лютого 2018 року (підпункт 7.1 протоколу № 2) щодо затвердження змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України у частині відміни обов’язкового випробування блоків після планового поточного чи аварійного ремонтів.

 

27. Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 24 липня 2015 року (підпункт 8.2 протоколу № 17) щодо затвердження змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України у частині особливостей встановлення ознаки обов’язкової роботи блока (корпусу) для проведення випробувань після капітального та середнього ремонтів, а також ознаки обов’язкової роботи блока (корпусу) для проведення випробувань після будівництва, реконструкції та модернізації.

 

28. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2017 року № 1611.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux