Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 березня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 березня 2019 року о 21:41



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 березня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ПП «АВТОКОМ-2005 ПЛЮС».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕК «МЕТА»;

ТОВ «КОМПАНІЯ «ГАЗЕНЕРГОПОСТАЧ»;

ТОВ «КОМПЛАЙТ»;

ТОВ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА»;

ТОВ «НЕЗАЛЕЖНА ЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА»;

ТОВ «ПЕО»;

ТОВ «ПОЛУК»;

ТОВ «ПРИКАРПАТТЯ ІНВЕСТ»;

ТОВ «ТД «ЛУБНИГАЗ».

 

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГЕНЕРАЦІЯ ПЛЮС»;

ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО»;

ТЗОВ «ЛЕМБЕРГ СОЛАР»;

ТОВ «САНВІН 12»;

ТОВ «САНВІН 14».

 

4. Про уточнення місць провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕК «СОЛАР КАПІТАЛ»;

ТОВ «САНСОЛАР».

 

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ».

 

6. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії ТОВ «ЛУГАНСЬКОБЛЕНЕРГО».

 

7. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ».

 

8. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРОМЕТЕЙ ЕТГ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1» (СЕС «СКІФІЯ-СОЛАР-1»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «СТАРВОЙТ» (СЕС «Таборівка»)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1» (СЕС «СКІФІЯ-СОЛАР-1»)», ТОВ «СТАРВОЙТ» (СЕС «Таборівка»)», ТОВ «ВОЛАР САНЛАЙТ» (2 черга СЕС Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, територія Криничанської селищної ради), ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС» (3 – 4 черги СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, Виноградівська сільська рада (за межами населеного пункту), ТОВ «ПРОМЕТЕЙ ЕТГ» (СЕС «Покров»), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (8 – 9 та 11 – 19 черги ВЕС Запорізька обл., Приморський р-н, на землях Приморської міської ради та Борисівської сільської ради)).

 

9. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР КВАНТ ЕНЕРДЖИ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОТЕХНІК ВЕЛИКА ДОБРОНЬ» (СЕС Вінницька обл., Барський р-н, м. Бар, вул. Арсенальна, 17 Д), ТОВ «СОЛАР КВАНТ ЕНЕРДЖИ» (СЕС Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, на території Раївської об’єднаної територіальної громади Миролюбівського старостинського округу сільської ради).

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЗАКАРПАТГАЗ».  

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» (позапланова перевірка).

 

13. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ХАРКІВГАЗ» (позапланова перевірка).

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» (планова перевірка).

 

15. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ХАРКІВГАЗ» (планова перевірка).

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу КП «ЖИТОМИРМІСЬКГАЗ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

17. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЛІМІК».

 

18. Про проведення позапланових перевірок ПАТ «ВІННИЦЯГАЗ», ПАТ «ВОЛИНЬГАЗ», ПАТ «ДНІПРОГАЗ», ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ», ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ», ПАТ «ЗАКАРПАТГАЗ», ПАТ «ЗАПОРІЖГАЗ», ПАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ», ПАТ «КИЇВОБЛГАЗ», ПАТ «КРИВОРІЖГАЗ», ПАТ «ЛЬВІВГАЗ», ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ», ПАТ «РІВНЕГАЗ», ПАТ «СУМИГАЗ», ПАТ «ХАРКІВГАЗ», ПАТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ», ПАТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ», ПАТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ», ПАТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».

 

19. Про розгляд результатів позапланової перевірки дотримання Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «САН ЕНЕРГО».

 

20. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ДП «НВКГ «ЗОРЯ» «МАШПРОЕКТ».

 

21. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС».

 

22. Про порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС».

 

23. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ». 

 

24. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ».

 

25. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2068 «Про затвердження ставок плати за стандартне приєднання на 2019 рік».

 

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2069 «Про затвердження ставок плати за нестандартне приєднання потужності та ставок плати за лінійну частину приєднання на 2019 рік».

 

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про врахування суми компенсації втрат (дотаційних сертифікатів) операторам систем розподілу у ІI кварталі 2019 року».

 

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про врахування суми компенсації втрат (дотаційних сертифікатів) постачальників універсальних послуг у квітні 2019 року».

 

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу продажу електричної енергії в Оптовий ринок електричної енергії України ПАТ «Донбасенерго» для реалізації першої – другої черги проекту реконструкції енергоблока № 7 Слов'янської ТЕС».

 

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води».

 

32. Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на квітень 2019 року.

 

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2108 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо врегулювання відносин оператора системи передачі, операторів систем розподілу, виробників, основних споживачів, електричні мережі яких приєднані до системи передачі або до електричних мереж виробника, резервне живлення якого забезпечується від мереж ОСП, та їх субспоживачів».

 

34. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил розгляду звернень споживачів щодо дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та/або комунальних послуг, та врегулювання спорів».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux