Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
25 травня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 19 травня 2017 року о 15:18



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 25 травня 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ДТЕК ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ІНТЕР ЕНЕРГО ТРЕЙД»;

ТОВ «ГАЗТРАНС ЮКРЕЙН»;

ТОВ «РЕСУРСТРЕЙД»;

ТОВ «УКРЕНЕРГО-ТРЕЙД».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ФОТО ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ГЕЛІОС-ІФ».

 

3. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ХМІЛЬНИЦЬКЕ».

 

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів».

 

5. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії».

 

6. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АКВАНОВА ІНВЕСТМЕНТ».

 

7. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК».

 

8. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПАТ «НАФТОПЕРЕРОБНИЙ КОМПЛЕКС-ГАЛИЧИНА».

 

9. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПрТА «КИЇВСЬКИЙ КАРТОННО-ПАПЕРОВИЙ КОМБІНАТ».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ТОВ «БІОЛОГІЧНІ ОЧИСНІ СПОРУДИ».

 

11. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 15 грудня 2015 року № 2903 «Про накладення штрафу на ПАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ» за порушення Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії».

 

12. Про невиконання КП «ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОКАНАЛІЗАЦІЙНЕ ГОСПОДАРСТВО» окремих вимог постанови НКРЕКП від 15 грудня 2016 року № 2253.

 

13. Про встановлення «зеленого» тарифу на відпуск електричної енергії та про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30.03.2017 № 427 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» для:  

ТОВ «Ренджи Бершадь» (СЕС «Білозерка»);

ТОВ «Ренджи Тростянець» (СЕС «Миколаївка»);

ТОВ «УКРГІДРО 2009» (Уладівська ГЕС).

 

14. Про перегляд тарифу на відпуск електричної енергії для ТОВ «Євроеконструкція».

 

15. Про перегляд тарифів на виробництво теплової енергії ПАТ «Центренерго».

 

16. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2017 рік з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом АК «Харківобленерго».

 

17. Про прийняття постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про затвердження змін до Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕ від 13 грудня 2012 року № 1627.

 

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження цільових показників надійності електропостачання на 2017 рік».

 

19. Про здійснення ДП «Енергоринок» перерахування коштів ПАТ «Харківська ТЕЦ-5» за відпущену у травні 2017 року електричну енергію шляхом наближення оплати товарної продукції травня 2017 року.

 

20. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальним компаніям (ліцензіати НКРЕКП з постачання електричної енергії за регульованим тарифом) та їх структурним підрозділам.

 

21. Про затвердження змін до Переліку додаткових поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії та енергопостачальним компаніям для проведення розрахунків відповідно до окремих рішень Кабінету Міністрів України.

 

22. Про встановлення (перегляд) структури та рівнів тарифів на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом для:

ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО»;

ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

 

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

24. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про затвердження Порядку формування тарифів на транспортування нафти та нафтопродуктів магістральними трубопроводами»;

«Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України».

 

25. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування та встановлення тарифу на послугу з перероблення побутових відходів».

 

26. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування, схвалення інвестиційних програм та/або інвестиційних планів суб’єктів господарювання у сфері перероблення побутових відходів».

 

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування, схвалення інвестиційних програм та/або інвестиційних планів суб'єктів господарювання у сфері захоронення побутових відходів».

 

28. Про схвалення інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання:

ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» (ВП Миронівська ТЕС);

ТОВ «Рівнетеплоенерго»;

ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт».

 

29. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux