Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
25 серпня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 серпня 2021 року о 10:27

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 25 серпня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу КОНЦЕРН «МТМ».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «БАЛАНСЕНЕРГО»;

2) ТОВ «СОЛАРФІЛД-8»;

3) ТОВ «СОЛАРФІЛД-13»;

4) ТОВ «СОЛАРФІЛД-14».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ДАН ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПУЛ»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖ ПРАЙМ»;

4) КИЇВСЬКЕ РБМУ ГО ТСО УКРАЇНИ;

5) ТОВ «РТЕ ЮКРЕЙН».

4. Змінити установлену потужність електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ПВКФ «В.С.К.».

5. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «УКР ЕНЕРДЖІ».

6. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 січня 2021 року № 6» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

8. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 листопада 2020 року № 2160» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ  «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 13 серпня 1998 року № 1052».

12. Перенести розляд питання про прийняття  постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення  на 2021 рік КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ».

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» на 2021 рік».

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ПрАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» на 2021 рік» щодо внесення змін до ремонтної програми без зміни тарифів на виробництво теплової енергії.

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2020 року № 2758» щодо зміни тарифів на виробництво теплової енергії ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

20. Прийняти постанови щодо внесення змін до деяких постанов НКРЕКП (зміна тарифів на виробництво теплової енергії для АТ «ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ», АТ «ХЕРСОНСЬКА ТЕЦ», ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5», ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ», ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО», КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» ФІЛІЯ «ТЕЦ-3»).

21. Застерегти ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» від недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

22. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ЕКОТЕХНОІНВЕСТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

23. Перенести розгляд питання про  недотримання ПРАТ «ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ЗАВОД «ЕНЕРГЕТИК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

24. Провести позапланову виїзну перевірку АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

25. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки у сфері електроенергетики ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

26. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки у сфері теплопостачання ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

27. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у липні 2021 року.

28. Перенести розгляд питання про врегулювання актуальних питань діяльності учасників ринку електричної енергії.

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux