Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
25 квітня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 квітня 2023 року о 13:06

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 25 квітня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕЕЮ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПРОД СЕРВІС».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «БЕЗУПИННА ЕНЕРГІЯ»;

2) ТОВ «ЕРУ ЛЮДЯМ».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «РЕЙ СОЛАР»;

2) ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

4. Анулювати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданих:

1) ТОВ «ГІВ ТГ»;

2) ТОВ «НГ ТРЕЙДІНГ»;

3) ТОВ «САБ ГАЗ»;

4) ТОВ «РАКУРС-СЕРВІС».

5. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «НГ ТРЕЙДІНГ».

6. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».

7. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданих:

1) ТОВ «АВАНГАРД ГАЗ»;

2) ТОВ «АГРО ГАЗ ТРЕЙДІНГ»;

3) ТОВ «АТІЛЛА ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «ВІП ГАЗ КОМПАНІ»;

5) ТОВ «ГАЗКОМПОСТ»;

6) ТОВ «ГАЗ ТЕКО»;

7) ТОВ «ДРОГОБИЧГАЗ»;

8) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ЕКВІВАЛЕНТ»;

9) ТОВ «ЕРНЕРІНГ»;

10) ТОВ «ІНТЕР-СФЕРА»;

11) ТОВ «КЕТО ГАЗ»;

12) ТОВ «ОІЛ ТРЕЙД СИСТЕМ»;

13) ТОВ «ТЕХ ПРОМ ГАЗ»;

14) ТОВ «ФК «АСТЕК-ІНВЕСТ»;

15) ТОВ «ЮКРЕНІАН БІЗНЕС ЕНТРАНС».

8. Перенести розгляд питання про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ТОВ «АТЛАС ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ІНДІАН СОЛАР МЛІЇВ».

9. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЛЮМЬЄР ЕНЕРДЖІ».

10. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ДАН ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОСЕРВІС ЮА»;

3) ТОВ «ЕРНЕРІНГ»;

4) ТОВ «КОМПАНІЯ ОПК»;

5) ТОВ «МКР ОЙЛ»;

6) ТОВ «СЕВ»;

7) ТОВ «ЮБЕ».

11. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданих:

1) ТОВ «ЕНЕРГОПРОМ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ФОРТІС ЕНЕРДЖІ».

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії».

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

15. Прийняти постанову НКРЕКП «Про врегулювання окремих питань, пов’язаних з діяльністю суб’єктів природних монополій на ринку природного газу під час дії воєнного стану».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо сприяння розвитку виробництва біометану».

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

18. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 березня 2022 року № 355».

19. Прийняти постанову НКРЕКП «Про врегулювання окремих питань щодо подання заяв для встановлення тарифів і схвалення інвестиційних програм (планів розвитку) у сфері централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення на 2024 рік».

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2022 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 січня 2022 року № 65».

21. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 2027 роки:

1) ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»;

2) РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ».

22. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»;

2) РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ».

23. Застерегти АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

24. Застерегти ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

25. Накласти штраф на ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

26. Накласти штраф на ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

27. Накласти штраф на ТОВ «НАША ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

28. Накласти штраф на ТОВ «МІДБОР» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

29. Застерегти ТОВ «ОПТИМА-ПРАЙС» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

30. Накласти штраф на ТОВ «ЕНЕРГОПРОСПЕКТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

31. Накласти штраф на ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ ПУЛЬС» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

32. Застерегти АТ «КИЇВОБЛГАЗ» щодо недопущення надалі недотримання порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта від 29 березня 2023 року № 167).

33. Застерегти АТ «КИЇВОБЛГАЗ» щодо недопущення надалі недотримання порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта від 29 березня 2023 року № 168).

34. Накласти штраф на ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (планова перевірка).

35. Анулювати ТОВ «СІСТЕМ ЕЛЕКТРІК» ліцензію з постачання електричної енергії споживачу та внести зміни до постанови НКРЕКП від 24 жовтня 2019 року № 2171.

36. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 17 січня 2023 року № 13-р «Про усунення порушень АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

37. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 67-р «Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

38. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 04 квітня 2023 року № 613 «Про накладення штрафу на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

39. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 11 квітня 2023 року № 650 «Про накладення штрафу на ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

40. Визнати такою, що втратила чинність, постанову НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 230 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

41. Визнати такими, що втратили чинність, постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 235, від 14 лютого 2023 року № 287, від 28 лютого 2023 року № 376 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

42. Визнати такою, що втратила чинність, постанову НКРЕКП від 14 лютого 2023 року № 285 «Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

43. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ГАЗЕНЕРГОЦЕНТРАЛЬ» (за зверненнями юридичної особи).

44. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

45. Провести позапланову невиїзну перевірку ТОВ «КОМПАНІЯ «ГАЗЕНЕРГОПОСТАЧ» (за зверненням споживача).

46. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

47. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

48. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

49. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

50. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

51. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641».

52. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

53. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

54. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 1117 «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у січні – травні, липні, жовтні 2021 року та у лютому – червні 2022 року».

55. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у березні 2023 року.

56. Унести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux