Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 жовтня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 жовтня 2019 року о 14:20



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 жовтня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «АВД-ГРУП»;

ТОВ «ВІ-ДІ ГАЗ»;

ТОВ «ЛНЗ ЕНЕРГО»;

ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖИ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ПРАТ «ВК «УКРНАФТОБУРІННЯ»;

ТОВ «ГЛЮОН ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ЕЛЕКТРІК ІНТЕРНЕШЕНАЛ»;

ДП «ЕЛЕКТРУМ-ХХІ»;

ТОВ «МЕГАВАТТ-ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ПРОМСЕРВІС ТРЕЙД»;

ДП «СЄВЄРОДОНЕЦЬКА ТЕЦ»;

ТОВ «СІСТЕМ ЕЛЕКТРІК»;

ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «ЮНІТЕЛ СЕЛЛІНГ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЛВЕОР-ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «АУРУМ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙАГРОХІМ-2018»;

ТОВ «ГАЛСАН ІНВЕСТ»;

ТОВ «ГІДРО-ІНВЕСТ»;

ТОВ «ЕКОПРОМЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ТАРАСІВЦІ»;

ТОВ «ЕНЕРГОСОНЦЕ»;

ТОВ «ЕНЕРСАН»;

ТОВ «ІНДІАН ІСАТЕКC СОЛАР»;

ТОВ «ІНКОМ-ЕНЕРГО»;

СФГ «КОЛОСОК»;

ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ МАМОНТОВУ АНДРІЮ ЮРІЙОВИЧУ;

ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН»;

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «РЕД ИНВЕСТ»;

ПП «РЕНЖЕЛ»;

ТОВ «САНВІН 11»;

ТОВ «САНЕНЕР»;

ТОВ «САН ЕНЕРЖИ»;

ТОВ «СІЛІКОНФІЛД»;

ТОВ «СКІФ»;

ТОВ «СОЛАР ПАУЕР»;

ТОВ «СОНЯЧНА АЛЬТЕРНАТИВА»;

ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «СОНЯЧНІ ФЕРМЕРИ»;

ТОВ «СТАНІСЛАВСЬКИЙ ПРАВНИК»;

ТОВ «СТАР ЕНЕРДЖИ ЛТД»;

ТОВ «ТЕХНОПРОМІНЬ»;

ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ»;

ТОВ «ФЕС КИР'ЯКІВКА»;

ХНУ;

ТОВ «ЧИСТА ЕНЕРГІЯ-2011».

 

4. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

ПРАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІ-АГЕНТ»;

ТОВ «ЄВРОМІН ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «НЕК».

 

5. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ»;

ПІДПРИЄМСТВА «ЕНЕРГОГАРАНТ» У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ;

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2»;

ТОВ «РЕНЕР»;

ТОВ «ТД ЯТРАНЬ»;

ТОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР ПЛЮС»;

ТОВ «ЧАПЛИНКА-ІСКРА».

 

6. Анулювати ТОВ «БОГОРОДЧАНИНАФТОГАЗ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

7. Анулювати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ПРАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»;

ТОВ «НЕК»;

ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5»;

ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

8. Анулювати ТЗОВ «РАДЕХІВСЬКИЙ ЦУКОР» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії.

 

9. Анулювати ПРАТ «ЗАПОРІЖКОКС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

10. Внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1274 (щодо уточнення встановленої потужності).

 

11. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 29 червня 2017 року № 848 (уточнення найменування юридичної особи).

 

12. Схвалити зміни до інвестиційних програм на 2019 рік:

АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

 

13. Схвалити інвестиційні програми на 2019 рік:

КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»;

ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

14. Накласти штраф на ТОВ «МЕТІДА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.10.2019).

 

15. Застерегти ПП «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ТА СПІВРОБІТНИЦТВА «ХОСЕН» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

16. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР «ЄВРОДІМ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.10.2019).

 

17. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 14 травня 2019 року № 744 «Про результати перевірки дотримання ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та здійснення заходів державного регулювання до ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

 

18. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 14 травня 2019 року № 745 «Про результати перевірки ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та здійснення заходів державного регулювання до ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» з виробництва теплової енергії».

 

19. Визнати усунутими ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДВ НАФТОГАЗОВИДОБУВНА КОМПАНІЯ» порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії, що визначене постановою від 22 березня 2019 року № 396 «Про накладення штрафу на ТОВ «ДВ НАФТОГАЗОВИДОБУВНА КОМПАНІЯ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії та необхідність усунення порушення».

 

20. Провести позапланові виїзні перевірки:

ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-КРЕМЕНЧУК»;

АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ»;

АТ «ХАРКІВГАЗ»;

АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ»;

АТ «РІВНЕГАЗ».

 

21. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

22. Унести зміни до постанов НКРЕКП «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальної послуги у липні 2019 року» 06 вересня 2019 року № 1883 та «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальної послуги у серпні 2019 року» від 03 жовтня 2019 року № 2056.

 

23. Затвердити розмір вартості послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії наданої наданих постачальниками універсальної послуги у вересні 2019 року у розмірах визначених проєктом рішення.

 

24. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію,  на жовтень 2019 року.

 

25. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти рішень, що мають ознаки регуляторних актів, – постанов НКРЕКП:

«Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1817»;

«Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу».

 

26. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП:

«Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 березня 2019 року № 366» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік.

 

27. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО».

 

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «ШП «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ» на 2019 рік».

 

29. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ СОЛЮШЕНС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГАЛСАН ІНВЕСТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДЖІ ПІ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НВО СІГМА-Т»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «НОРД ЮКРЕЙН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ 2017»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МІДЛАНД РЕНТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОЕНЖІ СОЛАР»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «САНПРОДЖЕКТСИСТЕМС» (СЕС «Велика Медведівка»);

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК БЛАГОДАТНИЙ» (1 черга ВЕС «Ольвія-3»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕПГ «ЮГЕНЕРГОПРОМТРАНС» (1 черга електростанції на біомасі Київська обл., м. Переяслав-Хмельницький, вул. Героїв Дніпра, 38-А/1)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРЖІ СОЛЮШЕНС» (СЕС Хмельницька обл., Чемеровецький р-н, за межами населених пунктів на території Слобідко-Смотрицької с/р), ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР ПЛЮС» (СЕС «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР ПЛЮС» (2 черга)), ТОВ «ГАЛСАН ІНВЕСТ» (СЕС «ГАЛСАН»), ТОВ «ДЖІ ПІ СОЛАР» (СЕС «ДЖІ ПІ СОЛАР»), ТОВ «НВО СІГМА-Т» (СЕС Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, територія Піщанської сільської ради (кадастровий номер земельної ділянки 1223285000:01:158:0025)), ТОВ «НОРД ЮКРЕЙН» (СЕС Хмельницька обл., Старосинявський р-н, смт Стара Синява, вул. Заводська (кадастровий номер земельної ділянки 6824455100:01:016:0220), ТОВ «САНПРОДЖЕКТСИСТЕМС» (СЕС «Велика Медведівка»), ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС» (СЕС Тернопільська обл., Підгаєцький р-н, м. Підгайці, вул. Шевченка, буд. 84С), ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ 2017» (СЕС «Гребінка»), ТОВ «ДНІСТЕР-ЕЛЕКТРО» (СЕС Тернопільська обл., м. Тернопіль, вул. Лук'яновича, 8), ТОВ «МІДЛАНД РЕНТ» (СЕС м. Київ, бульв. Лесі Українки, буд. 34), ТОВ «ОЕНЖІ СОЛАР» (СЕС Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 41), ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК БЛАГОДАТНИЙ» (1 черга ВЕС «Ольвія-3»), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2» (23, 24 черги ВЕС Запорізька обл., Приазовський р-н, біля с. Ботієво, поза межами населених пунктів), ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» (полігони ТПВ Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Юнацька, буд. 12, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Воліна, буд. 55), ТОВ «ЕПГ «ЮГЕНЕРГОПРОМТРАНС» (1 черга електростанції на біомасі Київська обл., м. Переяслав-Хмельницький, вул. Героїв Дніпра, 38-А/1)).

 

30. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» на 2019 рік»;

«Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» на 2019 рік».

 

31. Визнати такою, що втратила чинність, постанова НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2059 (щодо втрати чинності тарифів на послуги з розподілу електричної енергії ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М»).

 

32. Перенести на 31 жовтня 2019 року розгляд питань про:

внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2019 рік;

затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у вересні 2019 року.

 

33. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо визначення сум надлишково отриманого або недоотриманого доходу від здійснення ліцензованої діяльності з розподілу електричної енергії».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux