Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 вересня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 вересня 2019 року о 13:52



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 вересня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження  господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНРЖ  ЮКРЕЙН»;

ТОВ «НВО «КВАНТУМ»;

ТОВ «ПРОДПОСТАЧ  ГАЗ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ГАСАН  ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ЕНРЖ  ЮКРЕЙН»;

ТОВ «НВО «КВАНТУМ»;

ТОВ «ТЕРРА ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ЦУКРОВИК».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ  «ВІНДМАКС»;

ТОВ  «КЛОНДАЙК-2»;

ТОВ «КУРС»;

ТОВ «НВО СІГМА-Т».

 

4. Про видачу нової ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та анулювання ліцензії з виробництва електричної енергії  ТОВ «МАКС ЛАЙТ».

 

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕНЕРГО СІЧ»;

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2».

 

6. Про уточнення місць провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЖУРАКІВСЬКА СЕС»;

ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР»;

ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР ПЛЮС».

 

7. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

ТОВ «ГАЗПРОМСЕРВІС»;

ТОВ «РЕАЛ ЕНЕРДЖІ ГРУП».

 

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії,  виданої ПАТ «НАФТОХІМІК ПРИКАРПАТТЯ».

 

9. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ПП «КАСМЕТ»;

ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»;

ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги постачальника «останньої надії» на IV квартал 2019 року».

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

12. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми на 2019 рік:

ЛЬВІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО»;

КОНЦЕРНУ «МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»;

КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ».

 

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми на 2019 рік:

КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»;

ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

14. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

15. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» на 2019 рік».

 

16. Про схвалення проєкту постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» на 2019 рік».

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2018 року № 1691» у частині внесення змін до Інвестиційної програми ліцензіата з виробництва електричної та теплової енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» на 2019 рік.

 

18. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «БОРКИ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДАП ГРУП ЮА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР СОЛЮШНС ЮКРЕЙН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МОУТЕН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІНДКРАФТ КАЛАНЧАК»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛАНККАСТ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 27.06.2019 № 1240» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «БОРКИ СОЛАР» (СЕС Харківська обл., Зміївський р-н, с. Бірки, вул. Солов’їна, 1-б), ТОВ «ДАП ГРУП ЮА» (СЕС Вінницька обл., Тиврівський р-н, смт Тиврів (кадастровий номер земельної ділянки 0524555100:01:014:0025)), ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО» (СЕС «Каїрка (Асканійська)»), ТОВ «СОЛАР СОЛЮШНС ЮКРЕЙН» (СЕС Харківська обл., Зміївський р-н, с. Залізничні Бірки, вул. Залазнична, 37-Б), ТОВ «ЕНЕРДЖІ СОЛАР» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Жовті Води, вул. Гагаріна, 40 – 33), ТОВ «МОУТЕН» (СЕС Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, смт Теофіполь, вул. Заводська, 15), ТОВ «ВІНДКРАФТ КАЛАНЧАК» (1 пусковий комплекс 1 черги ВЕС «Мирненська»), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ-2» (8, 17 та 19 черги ВЕС Запорізька обл., Приазовський р-н, біля с. Ботієво, поза межами населених пунктів), ТОВ «ЛАНККАСТ» (полігон ТПВ Київська обл., Обухівський р-н, с. Підгірці, вул. Верхня, буд. 1 (2 черга об’єкта Підгірці Л-31 та об’єкт Підгірці Л-51), ТОВ «ТІС ЕКО» (1 черга полігона ТПВ Донецька обл., м. Маріуполь, проспект 1 Травня, 1)).

 

19. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 жовтня 2019 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 жовтня 2019 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 жовтня 2019 року).

 

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до постанови НКРЕКП від 29 березня 2019 року № 450» (щодо внесення змін до форм звітності з моніторингу для учасників ринку електричної енергії та інструкцій щодо їх заповнення).

 

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методичних рекомендацій щодо врегулювання відносин оператора системи передачі, операторів систем розподілу, виробників, основних споживачів, електричні мережі яких приєднані до системи передачі або до електричних мереж виробника, резервне живлення якого забезпечується від мереж ОСП, та їх субспоживачів».

 

22. Про порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО».

 

23. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ».

 

24. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЛЬВІВГАЗ».

 

25. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ВІННИЦЯГАЗ».

 

26. Про затвердження змін до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1883 «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальної послуги у липні 2019 року».

 

27. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «Гарантований покупець» у серпні 2019 року.

 

28. Про перегляд тарифу на здійснення операцій купівлі-продажу на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку, розрахованого ДП «ОПЕРАТОР РИНКУ».

 

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 березня 2017 року № 307» (Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення).

 

30. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку визначення рівня використання обладнання українського виробництва на об'єктах електроенергетики, у тому числі на введених в експлуатацію чергах будівництва електричних станцій (пускових комплексів), що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії – лише мікро, міні- та малими гідроелектростанціями), та встановлення відповідної надбавки до «зеленого» тарифу».

 

31. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розроблення, погодження, затвердження та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання».

 

32. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на ІV квартал 2019 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux