Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 березня 2021 року о 10:34

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 березня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ТОВ «ГАЗСЕРВІС ГРУП» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АЙКЬЮ ТРЕЙД ЮКРЕЙН»;

ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ЕНЕРГО»;

ТОВ «РУСОЛ ЕНЕРДЖІ».

 

3. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ».

 

4. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

ПП «КМ БУД»;

ТОВ «СЕС».

 

5. Зупинити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСПЕКТ ЕНЕРДЖІ» (код ЄДРПОУ 41217957) дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 серпня 2019 року № 1784, на підставі заяви ліцензіата строком до 24 вересня 2021 року (включно).

 

6. Анулювати ліцензію з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГАЗІНВЕСТ-ТРЕЙДІНГ».

 

7. Анулювати ліцензію з постачання природного газу, виданої ТОВ «ОІЛГАЗТРЕЙД».

 

8. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЗАУБЕР ХОЛДІНГС УКРАЇНА».

 

9. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «НВО «СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ СКЛОПЛАСТИК».

 

10. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 28 травня 2019 року № 800 (зміна найменування).

 

11. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 12 квітня 2016 року № 595 (зміна найменування).

 

12. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 11 грудня 2015 року № 2964 (зміна найменування).

 

13. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2021 рік:

ПРАТ «АЗОТ» м. ЧЕРКАСИ;

КП ДНІПРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

КП «БЕРДЯНСЬКВОДОКАНАЛ» БЕРДЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «КОМПАНІЯ «ВОДА ДОНБАСУ»;

ДЕРЖАВНОГО МІЖРАЙОННОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС»;

ПРАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

КП «ВОДОКАНАЛ» МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ;

КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ».

 

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми на 2021 рік КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ».

 

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2020 року № 2290» (щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ЕНЕРА СХІД»).

 

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг».

 

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2021 – 2030 роки газорозподільного підприємства ПРАТ «УМАНЬГАЗ».

 

18. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (1 черга комплексу з переробки органічних відходів і силосу в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, с. Коров’є, вул. Заводська, буд. 21в)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 31.12.2020 № 2877» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ПЛЮС» (2, 3, 4 черги СЕС «Вари»), ФГ «ГРІН ТЕРРА» (СЕС «Лизогубова Слобода»), ПП «КАТРУБ» (СЕС Тернопільська обл., Теребовлянський р-н, с. Плебанівка, вул. Промислова, 1), ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ» (4 пусковий комплекс 1 черги Сиваської ВЕС Херсонська обл., Чаплинський р-н, с/р Григорівська (земельні ділянки з кадастровими номерами 6525481000:02:001:0138, 6525481000:02:001:0144), ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (1 черга комплексу з переробки органічних відходів і силосу в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, с. Коров’є, вул. Заводська, буд. 21в)).

 

19. Накласти штраф на АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.03.2021).

 

20. Накласти штраф на АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.03.2021).

 

21. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МІЖРЕГІОНАЛЬНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.03.2021).

 

22. Накласти штрафи за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД»;

ТОВ «ТАС ЕНЕРГІЯ КРАЇНИ».

 

23. Накласти штраф на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

24. Накласти штраф на АТ «СУМИГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

25. Накласти штраф на КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.03.2021).

 

26. Накласти штраф на КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМР за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 24.03.2021).

 

27. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на ПП «АРТ-ЕНЕРГО».

 

28. Збільшити строк проведення планових перевірок:

АТ «ЖИТОМИРГАЗ;

АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

 

29. Провести позапланову виїзну перевірку АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

 

30. Провести позапланову виїзну перевірку діяльності з постачання природного газу АТ «НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ».

 

31. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ».

 

32. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

 

33. Прийняти постанову НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на ІI квартал 2021 року».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux