Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 травня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 травня 2023 року о 12:57

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 травня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «М ТРИ ВІЖН УКРАЇНА».

2. Змінити встановлену потужність електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ДНІСТРОВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

3. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СПЕЦЕНЕРГОГРУП».

4. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ПРАТ «ДМЗ».

5. Перенести розгляд питання про зупинення дії ліцензії ТОВ «ІНГУЛЕЦЬКИЙ ППК»;

Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУСОЛ ЕНЕРДЖІ».

6. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 20 грудня 2019 року № 2935 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

7. Унести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1797 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

8. Унести зміни до постанов НКРЕКП від 23 вересня 2020 року № 1744 та від 26 травня 2021 року № 883 (зміна найменування).

9. Перенести розгляд питання про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі здійснення функцій оператора ринку».

10. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» порушення законодавства у сфері енергетики».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406».

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу».

13. Прийняти постанови НКРЕКП про внесення змін до постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії (із застосуванням стимулюючого регулювання та за методологією «Витрати+»).

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

15. Застерегти ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

16. Застерегти ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Застерегти НЕК «УКРЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії.

18. Застерегти АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

19. Накласти штраф на АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Накласти штраф на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Перенести розгляд питання про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГАЗЕНЕРГОЦЕНТРАЛЬ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 вересня 2021 року № 1447.

22. Визнати такою, що втратила чинність, постанову НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 214 «Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ».

23. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 14 березня 2023 року № 55-р «Про усунення порушень ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

24. Збільшити строк проведення планової перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

25. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

26. Збільшити строк проведення планової перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ» з виробництва електричної енергії.

28. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «КИЇВГАЗ» з розподілу природного газу.

29. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ОДЕСАГАЗ» з розподілу природного газу.

30. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

31. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у квітні 2023 року.

32. Затвердити Зміни до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

33. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux