Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 листопада 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 листопада 2022 року о 13:03

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 листопада 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВАМ ЕНЕРДЖИ»;

2) ТОВ «ЕК «ІНСОЛ»;

3) ТОВ «КЕТ»;

4) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ШОП»;

5) ТОВ «ЕНЕРДЖІТРЕНД».

2. Перенести розгляд питання про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕМА СОЛЮШЕНЗ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПРОГРАМ»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ШОП»;

4) ТОВ «КРОКВУД ЛОГІСТИК»;

5) ТОВ «ЛЮМІО СПЕКТР».

4. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОСПЕКТ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

5. Відмовити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СИНАПС ЕЛЕКТРИК» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу у зв’язку з невідповідністю здобувача ліцензії ліцензійним умовам, встановленим для провадження виду господарської діяльності, зазначеного в заяві про отримання ліцензії.

6. Зупинити ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДОНЕЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», на підставі заяви ліцензіата строком з 01 січня 2023 року до 30 червня 2023 року (включно), дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

7. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

9. Прийняти постанову НКРЕКП про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 – 2026 роки.

10. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

11. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП про внесення зміни до Економічних коефіцієнтів прогнозованих технологічних витрат електроенергії електромережами 1 та 2 класів напруги на 2020 рік.

12. Прийняти постанови НКРЕКП щодо встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води:

1) КП ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ».

13. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ) на 2022 рік та внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 січня 2022 року № 67».

14. Прийняти постанову, якою схвалити Угоду про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Луцькою міською радою та Комунальним підприємством «Луцькводоканал».

15. Прийняти постанову, якою схвалити Додаткову угоду до Субкредитного договору від 22 грудня 2015 року № 13010-05/157 між Міністерством фінансів України, Чернівецькою обласною державною адміністрацією, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Чернівецькою міською радою та Комунальним підприємством «Чернівціводоканал».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП про затвердження Планів розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ»;

2) АТ «КИЇВГАЗ»;

3) ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ»;

4) ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ»;

5) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

6) ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»;

7) ТОВ «ГАЗОВИК»;

8) ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ»;

9) ПРАТ «НГХП «СІРКА»;

10) ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС».

17. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 23.11.2022).

18. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 23.11.2022).

19. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РІВНЕАЗОТ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РІВНЕАЗОТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

21. Застерегти ДЕРЖАВНЕ МІСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІВАНОФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Застерегти ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

23. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» щодо недопущення надалі порушення законодавства у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

24. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 23.11.2022).

25. Накласти штраф на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 23.11.2022).

26. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

27. Провести позапланову невиїзну перевірку ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

28. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

29. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва електричної енергії.

30. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва теплової енергії.

31. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

33. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

34. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «АЗОТ» (м. Черкаси) з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

35. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 18 січня 2022 року № 99 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

36. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік».

37. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС».

38. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

39. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік» (перенесено з 16.11.2022).

40. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2021 року № 2500» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2022 рік (перенесено з 16.11.2022).

41. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (перенесено з 16.11.2022).

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux